Rankinis Daržovių Pjovimo Peilis 7IN1 Svogūnai Morkos, Agurkai, Daržovių Smulkintuvą Su Bako Daugiafunkcį Daržovių Trintuvė

Sandėlyje
€23.25 €13.95

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s221785

Rankinis Daržovių Pjovimo Peilis 7IN1 Svogūnai Morkos, Agurkai, Daržovių Smulkintuvą Su Bako Daugiafunkcį Daržovių Trintuvė

Pavadinimas: Rankų suku Daržovių Cutter

Medžiaga:ABS+304 nerūdijančio plieno ašmenys,*6

Spalva:Raudona,Rožinė,Mėlyna

N. W:470g

1.Nemokamai savo Rankas:

Kad super lengva ir greitai dirbti vienodos spirale iš vaisių ir daržovių garbanotas bulvytės, salotos, makaronai per kelias sekundes.

2.Virtuvės Būtinybė:

Daržovių Julienne,Pjaustymo ir Šlifavimo,visos funkcijos vienoje įrangos reiškia daugiau vietos jūsų virtuvės spintos be netvarka.

3.Saugus ir Sunkiųjų:

Maisto kokybės ABS plastiko ir 6 nerūdijančio plieno peiliukai užtikrina produkto ilgaamžiškumą kasdieniniam naudojimui.

Specifikacijos Aprašymai
Galia (W): 0
Įtampa (V): 0
Prekės Pavadinimas: WHDPETS
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-05-31

Vaizdas aikštelėje atrodo puikiai, bet iš tikrųjų viskas yra gana biudžeto. Susidaro įspūdis, kad daržovių peilis buvo surinkti kažkur kabinetas, peiliai yra nerimtas pridėta kraštus, plastikiniai nebus tvarkomi su bum išlindęs. Viršutinė dalis su sunkumais įrengti apatiniame vienas, laiko tarpsniai įrengimas yra ne visai derinama. Trumpesnis įspūdį C. Turės patobulinti ir pritaikyti viską.

Jums taip pat patiktų