Klasikinis 4 Gabalas Skrudintuvas Tikrai Taurę Technologijų ir Auto Padidinti Liftas Mažesni Duonos

Sandėlyje
€94.59 €49.19

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s223257

Klasikinis, Nerūdijančio Plieno, 4 Gabalas Skrudintuvas ar viskas, ką jūs tikitės skrudintuvas padaryti, plius daug daugiau.Įsitikinkite,-Skrudinta duona Vieną Gabaliuką funkcija skirta tolygiai taurę abiejose vieną gabaliuką.Tiesiog paspauskite Vieną Gabaliuką mygtuką.

Tikrai Skrudinta duona, duona, vafliai, anglų bandelės, ir sumuštinių, pagaminti iš kepintos duonos arba pyrago riekelės atrodys taip gerai, kaip jos skonis.Ar jūs taurę 1, 2, 3, arba 4 skiltelės, jūs visada galite gauti subalansuotą taurę spalvos ir tekstūros.Skrudinimas mažesnių duona yra ne problema, bet.Į bagel funkcija puikiai skrebučiai riestainiai - tai skrudinta duona supjaustyti pusę ir švelniai šildo ne todėl jūsų riestainių, yra traškus, iš vienos pusės ir minkštas kiti.Atitirpinimo nustatymas užtikrina optimalią kuko laikas ir didelis efektyvumas, kai skrudinimas duona ir vafliai.Platus skrudinimas laiko tarpsnių lengvai tilptų storesnis duonos, pavyzdžiui, Texas taurę ir riestainių.Sustabdyti taurę ciklą bet kuriuo metu tiesiog paspaudus mygtuką Atšaukti.Didelis išvesti trupiniai dėklas yra lengva naudotis ir valyti, bet iš akių.Pasirinkite iš 9 taurę atspalvių.

TOLYGIAI SKREBUČIAI ABIEJŲ PUSIŲ VIENĄ GABALIUKĄ: Su Tikrai-Taurę™ Vienas Gabalas skrudinta duona funkcija 4 gabalas skrudintuvas, jums puikiai skrudinta duona, su subalansuota spalva ir tekstūra iš abiejų pusių kiekvieną kartą, kai jūs taurę.Tiesiog paspauskite Vieną Gabaliuką mygtuką.

LENGVAI PRIIMTI MAŽESNĖS DUONOS: patogi funkcija, jums nebus rasti visi duonos skrudintuvai, Auto Boost automatiškai pakelia mažesni duonos, pavyzdžiui, anglų bandeles ir, be glitimo duonos riekeles, kad jie būtų lengviau priimti po skrudinimas.

MAISTO produktų, KURIE ATRODO taip GERAI, KAIP jo SKONIS: Net skrudinimas pagerina jos spalvą ir tekstūrą, skrudinta duona, anglų blynai, ir pagaminti sumuštiniai su skrudinta duona.

PUIKIAI SKREBUČIAI RIESTAINIŲ:, Kad bagel funkcija skrudinta duona supjaustyti pusę bagel ir šildo ne labai bagel-valgyti patirtis.Jums traškūs, kepintos duonos arba pyrago riekelės iš vienos pusės, ir šilta, minkšta duona kita.

DUOTI MAISTO produktų, PAPILDOMO LAIKO pasigaminti: Naudoti atitirpinimo nustatymas optimalaus kuko laikas ir skonis, kai skrudinimas duonos ir vafliai.Tereikia paspausti vieną mygtuką defrosts ir skrudinta duona.

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: HAOYUNMA
Įtampa (V): 120V
Galia (W): 900W
Duona Lizdas Kiekis: 4 griežinėliai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų