Labirinte Kelio Įspūdį Žaislas Medinis Stalo Žaidimas Porą Žaislų Tėvų Ir Vaikų Veiklos, Žaislų

Sandėlyje
€96.64 €48.32

Kategorijos: Žaislai Ir Pomėgiai
Prekės kodas: # s22685

Savybės:

OOTDTY

Švietimo stalo Žaidimas: Mūsų valdybos žaislas įrengta instrukcijos yra 15 vnt dvipusė žaidimo kortelės ir 1 medinė žaidimo lenta, įvairių sunkumų ir lygių nuo paprastų iki sudėtingų, ir palaipsniui skatinti vaikų mąstymas ir kūrybiškumas.

Pasirinkta Medžiaga: dėlionės valdybos žaislas naudoti kvalifikuoti , gerai nupoliruoti su lygaus krašto, taip pat dėvėti, atsparus, netoksiškas spalvinga vandens dažytos saugūs, draugiški vaikams.

Loginio Mąstymo Įgūdžių Mokymo Valdybos Žaislų: Tai stalo žaidimas vaikščioti labirinto pasinaudoti vaiko loginį mąstymą, gebėjimą ir bendras išdėstymas strategiją, skatinti juos išsiaiškinti ir stebėti labirintas, vaikams reikia dėmesio ir keisti savo mintis ir išsiaiškinti, maze nuolat tirti, koncepcija, mokymo įdomus pritraukti vaikai koncentracija, pasinaudoti savo loginio mąstymo įgūdžius,spalva pripažinimo, taip pat skatinti jų rankas & akių koordinavimą.

Tėvų ir Vaikų Sąveikos Žaislas: žaislas pat gali pasinaudoti vaikai, kantrybės, susikaupimo ir mąstymo, kūrybiškumo, kuri yra tinkama sąveika žaisti (vienas yra atsakingas vadovas, ir kitas yra atsakingas už pertraukos-per & problemų sprendimo), bei skatinti vaikų dėmesį, kad jiems prisijungti prie tėvų-vaikų bendravimą žaidimą su savo tėvų.

Puiki Dovana Vaikams: dėlionės lenta tinka vaikams kaip gimtadienio dovana, Kalėdų, Naujų Metų dovaną, ir paskatinti juos nemokamai ištirti jų mažas pasaulis ir smegenų vystymąsi, loginį mąstymą mokymo.

Techniniai duomenys:

Produkto Aspektas: Kaip nuotraukose parodyta

Medžiaga:

Stiliaus Variantas: Geltona/Mėlyna

Komplektą Sudaro:

1 Set Medinė Žaidimo Lenta Labirintas Žaislas

Pastaba:

Įspėjimas: žaislas gali būti smulkių dalių ir reikia atkreipti dėmesį į prarijus pavojus.

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Specifikacijos Aprašymai
Modelio Numeris: D57E3TT402902
Įspėjimas: nedėkite į burną
Kilmės: Žemyninė Kinija
Rekomenduojame Amžius: 3-6y

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų