Maisto Vakuuminio Gruntas Su Skaidri Lango Dizaino Sous Žiūrėk Namų Vakuuminio Pakavimo Mašinos, Vakuuminiai Maišeliai Išsaugoti

Sandėlyje
€83.63 €68.58

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s227069

1.IŠLAIKYTI MAISTĄ ŠVIEŽIĄ IR UŽRAKINTI SKONIS: Sumažinti atliekų kiekį; išsaugo maistingąsias medžiagas, skonio, ir ilgaamžiškumas savo maisto su lengva naudoti vakuuminės sistemos.Šis dulkių gruntas mašina bus ne tik padėti jums sutaupyti maisto, bet taip pat padeda jums sutaupyti laiko ir pinigų.Pašalina dauguma deguonies ir padeda mažinti greitį oksidacijos, mikroorganizmų augimo ir pelėsių, kuri sukelia bakterijos.Geriausia pirkti pasirinkimas lygaus ir organizavo virtuvė.

2.SAUGAI: A. Pažymėjimas: Šiuo pakavimo mašina yra sertifikuota pagal CE, CB, GS, ETL, ROHS ir REACH ir kt; B. NTC perkaitimo apsauga: Mūsų maisto gruntas su NTC perkaitimo apsauga suteikia daugiau saugumo ir saugus naudojimas.Jis neveiks su visais įjungtais švyturėliais, jei stebėsenos aukšta temperatūra, ir vėl bus darbo, kai temperatūra ateina.

3.GREITAI SEAL & NUOLATINIO DARBO.Vakuuminės maisto gruntas su pagerinta programa padeda greitai ir sandarinimo 6 iki 12 sekundžių .Šis maisto pakavimo mašinos yra geros nuolatinio darbo, neatsižvelgiant pertrauka tarp kiekvieno turo VAC ANTSPAUDAS.

4.SAUSO / DRĖGNO REŽIMAS: drėgnas/sausas režimo nustatymas padeda optimizuoti sandarinimo įvairių maisto produktų.

5.BUILT-IN CUTTER, LED INDIKATORIUS, ir VAKUUMO SLĖGIS: Sukurtas unikalus, su built-in pjovimo, sukurti individualų vakuuminiai maišeliai.Išplėstinė valdymo skydelis su LED lemputė suteikia patogumo nustatyti faktinį darbo statusą.Dulkių gruntas mašina, įmontuotas aukštos kokybės siurblys suteikia iki 60kpa siurbimo jėga.

SKAIDRŪS LANGAI Gali pamatyti teisingą padėties krepšys vakuumo kamerą.

MOMENTINIAI ANTSPAUDAS FUNKCIJA: momentinio uždarymo sistema mūsų maisto sandarinimo mašina neleidžia subtilus maisto produktų, nuo traiškymo.

PUIKUS SANDARINIMO PLOTIS SOUS ŽIŪRĖK: Mūsų vakuuminės maisto gruntas su 3mm sandarinimo plotis palaiko puikiai sous žiūrėk virimo ir vengia skaldymo metu virimo.

Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Įtampa: AC220V

Kištuko Tipas: JAV Kištuko, ji taikoma, Kanada, Indija, Meksika, Tailandas, Taivanas, jav, xico, Tailandas, Taivanas, jav, Filipinų ir kt.

Įtampa: AC110V

Spalva: Juoda

Medžiaga: Nerūdijantis plienas+plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x sandarinimo mašina

1 x vakuuminis maišas roll

20 x vakuuminis maišas

1 x išorinis siurbimo vamzdžio prijungimas

1 x raudonas vynas plug

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: FGHGF
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų