Moosoo Oro Fryer 2 Kvorta, Mažas, Kompaktiškas Oro Fryer, su Reguliuojamu Temperatūros Kontrolės oro gruzdintuvės virtuvės reikmenys

Sandėlyje
€350.56 €266.43

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s232971

MOOSOO Mini 2 kvorta oro fryer, kompaktiško dizaino, kad tai būtų idealus žmogus arba pora, lengvai saugojimo ir naudojimo.

Juoda oro fryer ir balta kontrolės ciferblatas atrodo labai stilingas ir idealiai tinka jūsų šiuolaikiškos virtuvės.Palyginti su didelių oro fryer krosnelė, MOOSOO mažas oro fryer 2Qt taupo erdvę, dėl savo kovos, ir jūsų spintoje; Puikiai tinka vienas asmuo virtuvė

Oro fryer turi reguliuojamas temperatūros/laiko valdymo, yra lengvai reguliuoti rankomis.Puikiai tinka pradedantiesiems, ypač lockdown, kai nėra takeout egzistuoja.

Temp iki 400°F leidžia jums greitai oro fryer trapumą maisto produktų be pašildymo reikia, galite naudoti valdymo rankenėlę, kad nustatytumėte kepimo laiko, kad tilptų įvairių maisto produktų.

ETL Patvirtintas oro fryer yra maisto-saugi medžiaga, 2 kvorta krepšelį, karščiui atsparus korpusas ir rankenos.Daugiau saugūs ir ilgaamžiai, auto išjungti funkciją būtų galima išvengti žalos nuo perkaitimo.

Non-stick krepšelį interjero ir dėklas apsaugančios maisto produktą nuo klijuoti, todėl valymas yra vėjas.Plius krepšys ir dėklas yra indaplovė-saugus.Juoda mini kompaktiškas oro fryer with white kolonėlė temperatūros kontrolės ciferblatas yra maitinimo indikatorius su mėlynos šviesos ir šilumos indikatorius su oranžinės šviesos; 1200W didelės galios oro fryer, traškūs kepti skonio ir mažiau laiko, nr. pašildymas reikalingas; Greitas šildymas gali padėti jums greitai šildyti užsiliko ir orlaides, kad šilumos išsklaidymo būti greitai; 360°greitą oro šildymo apyvartą technologija, mini oro fryer sutaupykite 30% laiko, tuo tarpu 90% mažiau aliejaus; Rankinis temperatūros kontrolės & integruotas laikmatis padės jums oro, pakepti viską tiksliai.Temperatūros diapazonas: 175°F-400°C; Laikmatis diapazonas: 0-60mins; produkto dydis: ilgis 250mm, plotis yra 250mm aukštis yra 259mm; Indaplovė-saugus krepšelį ir lovelis su non stick danga yra lengva valymas.

Techniniai duomenys: Medžiaga: Karščiui atsparaus PP Vardinė Įtampa: 120 V/ 60 Hz; Nominali Galia: 1200 W Intervalo Laikmatis: 0-60 min Temperatūra: 175°F-400°F Svoris: 6.2 kg Maitinimo Laido Ilgis: 1.4 m, Talpa: 2Qt Saugos Sertifikatas: ETL

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų