GM110BTR80 GAOMEI Aukštos kokybės Važinėti automatinė floor sweeper valymo

Sandėlyje
€14 319.39

产品描述 高美高品质驾驶式自动扫地机洗地机

集成擦洗和扫地功能. 配备滚刷系统,可将木屑,螺丝,轻金属碎片,纸屑等带入垃圾箱,避免上述垃圾堵塞吸水功能; 同时,可以彻底清洁地板. 与盘式洗地机相比,它能够清洁粗糙的地板和地板缝隙中的污垢. 详细图像 高美高品质驾驶式自动扫地机 技术参数 模型 GM110BTR80 真空马达 550瓦 推进系统 自走式 有刷电机 500瓦*2 电压 24VDC 回收罐 125升 电池 4*200Ah充电电池 溶液罐 110升 保修单 一年 清洁效率 5590平方米/小时 ODM/OEM 接受 方面 L1500*W880*H1330mm antgalis langams Plotis 1120mm Svoris 212Kgs Valymo Plotis 800mm Šiukšlių Lauke 5L Pakavimo ir Pristatymo Pakavimo Informacija:

Kartoninė pakuotė + fumigacija nemokamai medinis padėklas & medinio stovo grindų dujų praplovimo šluojamoji mašina mašinos

Kiekvienas užsakymas bus supakuotas atidžiai mūsų pakavimo specialistai, kurie profesionaliai dizainas, pakavimo sprendimas tolimojo susisiekimo transportu.

Pristatymas:

Jūra :Pristatymo iš Šanchajaus Uostas

Oro :Išvykimas iš Šanchajaus oro Uosto

Iki Express :Post DHL, "FEDEX", UPS, TNT Mūsų Bendrovė

Hefėjus Gaomei Valymo Įranga Co.,Ltd .įsikūręs Hefėjus, Kinija.Mes esame pirmaujanti valymo įrangos gamintojas ir eksportuotojas nuo 1997 metų. Mes užsiima įvairių aukštos kokybės valymo įrangą, gamybos ir prekybos, ir turėti savo importo ir eksporto licencijos.Gaomei mokslo tyrimų ir projektavimo departamentas, geležinkelių formų gamybos departamento ir surinkimas departamentas po daugiau nei 10 metų plėtros.Susiduria pasaulis, mes pasinaudojo 100 metų patirtį valymo įrenginių gamyba.Šiuo metu sparčiai mokslo ir technikos naujoves, mes workhard ir vykdyti dvasia nepaliaujamas kūrimą.

Mūsų įmonės ir produktai turi gerą reputaciją tiek vidaus ir užsienio rinkos.Mūsų valymo įranga buvo nuolat eksportuoti į Japoniją, Pietų Korėja, Pietryčių Azijoje, Vidurio Rytuose, Amerikoje, ir Europoje, ir visame pasaulyje.su metų profesinę patirtį, galime teikti aukštos kokybės produktus, atsižvelgiant į jūsų reikalavimus, taip pat įgijome kai kuriuos specialius tarptautinius sertifikatus.DUK

Q: Kur yra jūsų fabrikas?

A: Mes esame įsikūrę Anhui Provincijoje, 3 valandas į Šanchajus miestą greitųjų traukinių, nuoširdžiai kviečiame aplankyti mus.

Q: Ką turėčiau apsvarstyti, kai pasirenku grindų dujų praplovimo ?

A: -Kuris grindų tipo, kad jūs planuojate švarus ?

-Kiek kvadratinių metrų, yra valymo srityje ?

Q: Kaip padaryti, galite kontroliuoti savo produktų kokybę ?

A: visų Pirma, mūsų valymo įrenginiai, griežtai laikantis ISO kokybės sistema ir CE reikalavimus.

Antra, kiekviena procedūra yra paskirta konkrečiam asmeniui.

Trečia, mes turime profesionalių QC komanda.

Q: Kas yra garantija produktų ?

A: Visų produktų su vienerių metų garantija, jokių problemų per vienerius metus, mes atsiųsime naują keičiamų dalių nemokamai (išskyrus dėvėti dalių).

问:成为高美经销商有什么好处?

答: - 特别折扣.

- 营销保护.

- 优先推出新设计.

- 点对点销售和服务培训计划

- 点对点技术支持和售后服务.

问: 如何与我们合作?

A: 如有任何疑问,请随时与我们联系,我们的销售人员将及时为您提供专业,全面的答复.

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: HAOYUNMA
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų