Plastiko Wrap Balionėlis Kino Balionėlis Cutter Wrap Balionėlis Aliuminio Folija Pergamento Popieriaus Purkštuvas Virtuvės Įrankis

Sandėlyje
€289.36 €122.27

Žymos: wrap balionėlis kino balionėlis cutter wrap dozatorius

Plastiko Wrap Balionėlis Kino Balionėlis Cutter Wrap Balionėlis Aliuminio Folija Pergamento Popieriaus Purkštuvas Virtuvės Įrankis

Savybės:

【MAGNETINIO】Plastiko wrap išdalijimo maisto su build-in magnetas dugną prisitvirtina prie bet kokio metalinio paviršiaus savo virtuvėje, laikant jį ant šono, mūsų šaldytuvas sutaupo jūsų erdvės, pastangų ir brangaus laiko.Ji taip pat gali būti sieniniai lipdukai, kuri padeda sutaupyti daug vietos virtuvėje.

【SAUGOS SUPJAUSTYTI】 Šis punktas yra saugūs naudoti, ir nereikia nerimauti dėl pjovimo pirštus,ji yra sukurta tam, kad pjovimo paviršius tvarkingas.Kabintis kino cutter su dviem-taip, stumdomas ašmenys gali būti sumažinti, tvarkingai, jis padeda sumažinti wrap lengvai ir greitai.

【SUDERINAMA】OUNIZI wrap balionėlis yra ne tik tinka maistui vynioti skirta plėvelė, bet ir kepimo popieriaus ir alavo folija ir pan.Ji taip pat gali būti pergamento popieriaus dozatorius ir aliuminio folijos balionėlis su cutter, kad tinka įvairių dydžių polietileno plėvele, alavo folija ir pergamento popieriaus.

【RANKŠLUOSČIŲ LAIKIKLĮ】 Plastiko wrap dozatorius su nuimamu popierinio rankšluosčio laikikliu, kuris padeda sutaupyti daug vietos virtuvėje.Yra keičiamajame lazdele išlaikyti popieriniu rankšluosčiu nugara sklandžiai ir stabiliai pagal 11 colių roll.

【KOKYBĖS MEDŽIAGOS】 Plastiko wrap balionėlis su cutter yra pagamintas iš ABS medžiagos, patvarus ir bekvapis.Ji yra daugkartinio naudojimo ir ilgalaikio naudojimo be deformacijos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:ABS

Spalva:Balta

Specifikacijos Aprašymai
Medžiaga: Abs
stilius 3: maisto wrap dozatoriai, virtuvės plastiko wrap dozatorius
CN: Kinija
Kilmės: Žemyninė Kinija
stilius 1: ištiesti folija dozatorius, plastiko wrap folija dozatorius
stiliaus 4: virtuvės plastiko wrap dozatorius, kabintis wrap dozatorius
Prekės Pavadinimas: OUNIZI
stilius 2: virtuvės įrankis wrap dozatorius, kabintis wrap balionėlis su cutter
Spalva: Balta

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-08-18

Atėjo greitai. Patogi rankena. Erdvės taupymo

Anon

2023-08-29

Labai gera apdaila

Anon

2023-09-06

super gera.

Jums taip pat patiktų