Biliardo Pirštinės Pirštinės Biliardas Tvirtesnis Sukibimas Anti-slip Technologija, Biliardo Trijų Pirštų Pirštinės Nailono Medžiagos B7r5

Sandėlyje
€7.10 €4.26

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s245341

Produkto pavadinimas: Biliardo pirštinės

Gaminio dydis: 20*8cm/7.87*3.13 colių

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga: nailonas

produkto savybės:

1. Tvirtesnis sukibimas: Ši juoda medvilnės snukerio pirštinės funkcijų trijų pirštų dizainas, kuris užtikrina geresnį sukibimą dėl jūsų cue, suteikia jums neprilygstamą lygio kontrolės metu savo nuotraukas.

2. Patogiai: Pagamintas iš grynos medvilnės, ši pirštinė yra minkštas ir kvėpuojantis, todėl jį patogu dėvėti ilgesnį laiką, nesukeldamas jokio diskomforto.

3. Anti-slydimo technologija: pirštinės ateina su specialios tekstūros ant delno, kad apsaugo nuo slydimo, užtikrinti, kad jūs niekada nepraleisite kadro, dėl slidžios rankas.

4. Patvari medžiaga: Ši kairėje snukerio pirštinės yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kad yra pastatytas paskutinis, net po ilgo naudojimo.

5. Prieinamas variantas: Tai snukerio pirštinės prieinamą sprendimą, gerinti savo žaidimą ir užtikrinti, kad jums atlikti savo geriausia kiekvieną kartą.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt Biliardo pirštinės

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

Specifikacijos Aprašymai
Sportas: Kinijos Snooker
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų