W8KC rankinių Elektrinių Pieno Putų Ąsotis Taurės Nerūdijančio Plieno Foamer Maišytuvas Barboterio Kavos Virtuvės Kombaino Maišykle

Sandėlyje
€23.39 €11.69

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s260240

visiškai naujas ir aukštos kokybės

OOTDTY

Savybės:

Šios putos, montažinės kavos su 3 sluoksnių dvigubas pavasarį gali padaryti putotas pieno 20 sekundžių arba mažiau.Tobula pieno putų mašina kava, Latte, cappuccino kavos, karšto šokolado, kavos,migdolų pieno .Ji gerai veiks su tiek karšto ir šalto skysčių.

Nešiojamų Kelionės Mūsų kavos putų lazdelė maišytuvas yra įrengta dviguba šluotelė Galvos, daugiau galingas ir efektyvus, patenkinti skirtingus poreikius.mūsų atnaujintą pieno putų rankinį naudoti 2 x 1,5 V AA baterijos .lengvai atlikti šį pieno putų baterijomis, bet kur.

Už prieinamą Kainą Geriausias kavos foamer yra ne tik pigūs, bet taip pat gana efektyvi.Karšto, Šilto arba Šalto Pieno: Atsigaivinti šalto, šilto pieno, kad cappuccinos, lattes, espresso ir daugiau.

Plauti indaplovėje ir Lengva Naudoti Puikus kapučino virimo aparatas!Paspauskite mygtuką kelias sekundes, tada jūs galite mėgautis savo kavos kreminė.Įdėkite pieno putų šluotele, karšto vandens ir paspauskite mygtuką apačioje.Tai pakankamai švarūs.Stiklo ąsotis yra plauti indaplovėje ir lengva valyti .

Mikrobangų saugus, Šis Stiklinės pieno putų ąsotis šio pieno foamer kavos yra didelis Talpos ąsotis " 400ml Karščiui atsparūs borosilikatinio stiklo pieno putų puodelis su Didžiausia užpildyti linija.ir Mikrobangų krosnelė-saugus šiltas putų pieno.tiesiog įdėti stiklo taros mikrobangų 20 sekundžių.

Karšto, Šilto arba Šalto Pieno: Atsigaivinti šalto, šilto pieno, kad cappuccinos, lattes, pieno putų espresso ir daugiau.Iš lattes į cappuccinos, pieno putų elektros nešiojamą atneša kavos į savo tobulumą.Tai yra geriausias putų kavos, Aišku masto ženklu, nėra jokių atliekų.

Apimtis pieno puta bus maždaug dvigubai.Leisti puta sėdėti už minutę ir sutankinti iki.

Pieno putų ąsotis pagamintas iš patvarių, karščiui atsparūs borosilikatinio stiklo.Tai stiklinės pieno putų yra lengva valyti .

Prašome įdėti pavasario Galvos šios kavos šluotelė giliai pieno, o putų išvengti purslų.Rūpintis pieno putų stiklo ąsotis .Nuo šio pieno putų yra su baterijomis , prašome parengti AA baterijas pakeisti.

Elektrinis Pieno Putų tik,kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas + ABS

Dydis: app.21.3x7.7cm/8.39x3.03in

Spalva: Juoda + Skaidri

Maitinimo šaltinis: 2 x AA Baterijos (neįtraukta)

Kiekis: 1 Vnt

Pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotės Turinys:

1 x Elektros Pieno Putų

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: SKYMEN
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų