Profesionalus Koncentratorius Ir Adapteris Komplektuojamoji Dalis Rinkinys, Skirtas " Dyson Airwrap Styler, Už Garbanoti Geležies Konvertuoti Į Plaukų Džiovintuvas

Sandėlyje
€19.05 €12.77

Mano Brangus Draugas

Mes paramos Didmeninė/Drop Laivyba Užsakymo

Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"Lašas Laivybos Tvarka", mes jo prioritetus.

Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite klausimų apie mūsų produktus , prašome nedvejodami kreipkitės į mus iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

100% Brand new ir aukštos kokybės.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ilgaamžiškumas.Specialiai sukurta Dyson Airwrap Styler

Atnaujinti savo stiliaus žaidimas su akmenslydis geležies profesionalus koncentratorius ir adapterio rinkinys.Šis punktas apima profesionalus koncentratorius ir tvirtinimo adapteris, suprojektuoti, kad tilptų garbanoti geležies profesinės styler.

Profesionalus koncentratorius padeda jums pasiekti tiksli ir kontroliuojamas oro srautas, Puikiai tinka sukurti sklandžiai ir tiesiai šukuosena.Jo siauras dizainas leidžia jums sutelkti dėmesį į oro tikrose atkarpose plaukų, tuo pačiu sumažinant frizz ir flyaways.

Šis rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų ir yra pastatytas paskutinis.Lengva pritvirtinti ir nuimti, todėl yra universalus, be savo šukuosenos rutinos.

Medžiaga: Plastikas

spalva: Pilka

Pakuotės Turinys:

1 x Antgalis

1 x Adapteris

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Profesionalus Koncentratorius Ir Adapteris Komplektuojamoji Dalis Rinkinys, Skirtas " Dyson Airwrap Styler, Už Garbanoti Geležies Konvertuoti Į Plaukų Džiovintuvas

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: INBEKEA
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų