Daugiafunkcinis Rankinis, Ledo Trupintuvas Mini Ledo Skustuvas Chopper 1.25 L Rankinis Sniego Kūgio Pochlebca Maker " Ledo Blokas Breaking Ledo Gaminimo Aparatas

Sandėlyje
€47.31 €23.65

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s271569

Dažnai Užduodami Klausimai:

1. Kokio tipo skubus pristatymas jums siųsti?Mes pasirinkti įvairių kurjeriai, pagal savo laiko reikalavimus.Žinoma, skirtingų laiko ir greičio yra susiję su sąnaudomis.Taigi, jūs turėtumėte atkreipti dėmesį, kad jūsų pasirinkimas per kurjerį, kai užsakymą.

2. Kai yra siuntą padarė?Mes turime saugojimo laikotarpį, ir šio saugojimo laikotarpį turės tam tikrą laiką.Kai mes laive, mes jums atsiųsime žinutę Smartlaikrodis.lt.Todėl prašome atkreipti dėmesį į savo SMS fone Smartlaikrodis.lt.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

3. Ką turėčiau daryti, jei aš noriu grįžti?Jei jums reikia grįžti į produktų dėl produkto kokybės ar kitų problemų, prašome susisiekti su mumis dėl Smartlaikrodis.lt fone.Mes patvirtinsime jūsų situaciją ir duoti jums įvairių gydymo būdų, priklausomai nuo situacijos.Galite būti tikri, kad mes išspręs savo problemas, atsakingai.

Specifikacijos Aprašymai
Konteinerių Tūris: 1.25 L
Tipas: Vadovas
Medžiaga: PP
Galia: 0
Prekės Pavadinimas: HAOYUNMA
Kiekis/min: 0
Kilmės: Žemyninė Kinija
Galia (W): 0

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų