Snieglenčių Įkrovos Kuprinės, Kelioniniai Lagaminai Sniego Boot, Šalmai, Akiniai, Pirštinės

Sandėlyje
€37.09 €17.81

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s273880

Savybės:

OOTDTY

Didelė Talpa: Apie 45x44x24cm/17.71x17.32x9.44inches, didelis, bet lengvas, ir yra puikus pasirinkimas už jus, kad savo transporto slidinėjimo reikmenis, teikti daug vietos jūsų slidinėjimo batai, rūbai, šalmai, pirštinės, vandens butelis ir tt.

& Vandeniui: Meistriškai su atsparus vandeniui oksfordo audinio, mūsų universalūs slidinėjimo krepšys funkcijos nešiojamų pusėje-užtrauktuku angas į skaidrę savo slidžių ar snieglenčių batai krepšys, dideli skyriuje saugojimo, ir labai lengva atlikti.

Lauko Slidinėjimo Pasirengę: Jie slidžių batų ar snieglentės, kelionės bagažo saugykla krepšiai slidinėjimas ir snieglenčių sportas ilgaamžiškumas ir patogus nešiojimo sistema leis jums pristatyti stilius..

Universalus Saugojimas: Mūsų slidžių batų maišelis pasiūlyti pusėje-įrašas užtrauktuku saugykloje saugoti slidžių/snieglenčių batus atskirai, ir didelis pagrindinis skyrius įrankių, todėl įranga nebėra našta jums..

Patogiai & Praktiška: nešimo rankena šios kelionės kuprinė yra įrengta tirštėti padding, taip pat turi reguliuojamas petnešėlėmis arba krūtinės dirželis, padaryti ją labiau tinkama ir patogu naudoti.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Oxford Medžiaga

Spalva: Nuotraukos Rodo

Pakuotės Svoris: apytiksl.550g

Dydis: apytiksl.45x44x24cm/17.71x17.32x9.44in

(Daugiau Dydžio, Išsamiai, Prašome Žr. Nuotrauką.)

Komplektą Sudaro:

1Pc x Slidžių batų Krepšys

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Specifikacijos Aprašymai
Tipo sportas: slidinėjimas
Prekės Pavadinimas: DUUTI
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų