Štanga Nustatyti Jungiantis su Lazdele 10kg/22Lb - Reguliuojamas Svarmenimis, Mokymo Rinkinys Vyrams ir Moterims. Kūno Treniruotės Namų treniruoklių Salė (10kg/22

Sandėlyje
€740.39 €570.10

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s276206

????REGULIUOJAMAS HANTELIAI: 10kg/22Lb iš viso.Padidinti savo stiprumo mokymo krūvį palaipsniui.Su šiomis multi-svorio svarmenimis nuo .fitneso, galite atlikti įvairius pratimus padidinti savo bicepsas, tricepsas, ir peties raumenų masę.Jie taip pat yra idealus kaip papildomas svoris, viso kūno pratimai.

????️♂️ NAMŲ sporto SALĖ: Idealiai tinka raumenų mokymo namuose.Paversti savo namų į sporto salę ir mokyti savo bicepsas, tricepsas, deltoids, pečių ir optimaliai.Šis rinkinys puikiai tinka crossfit arba derinant su calisthenics pratimai.

✅ LENGVA SURINKTI 2-IN-1 SVORIAI: Ačiū įtraukti hantelio baras, galite konvertuoti hanteliai į štanga už krūtinės ir viso kūno treniruotė: štangos spaudimas, karinės paspauskite, pritūpimai ir deadlifts, lunges su štanga ir kt.Labai lengva prijungti.Idealiai tinka naudoti su svorio suolo.

????AUKŠTOS KOKYBĖS IR 100% SAUGUS, ERGONOMIŠKAS DIZAINAS, MEDŽIAGOS: neslidžios rankenos, tvirtas varžtų spynos užtikrina maksimalų sukibimą su diskais ir saugos kėlimo svorius.PE + BETON (cemento-geležis, smėlis).PE apdaila apsaugo jūsų namo\\ \ 's grindų nuo smūgių ir įbrėžimų.

⛑️ ATSPARUS IR HIGIENOS: Atsparus trinčiai ir oksidacijos.Jei svoris yra naudojamas daugiau nei vienas asmuo, jie yra labai lengva dezinfekuoti.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Mokymo Vietos: Juosmens
Tipas: Electroplate
Departamentas Pavadinimas: Vaiko
Tipo sportas: Stiprumo Mokymas

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų