Dėvėti Eiti Glueless Tiesiai Perukas Pre-Cut HD Nėrinių Oro Perukas Preplucked Glueless Perukas MARRYU Brazilijos Tiesiai Žmogaus Plaukų Perukas Moterims

Sandėlyje
€117.98 €47.20

Žymos: PERUKAS

Q1. Plaukų kvapas

A: Gamyklos išplaukite plaukus šiltu vandeniu ir šampūnu, ir mes padėsime plaukų aliejaus į plaukus iki išsiuntimo,apsaugoti plaukus nuo dažų metu ilgiau-pristatymo terminas.Bet kvapas išnyks po skalbimo jis su gera šampūnas ir kondicionierius.

Q2. Kūno bangos plaukai tekstūros

A: Banguoti/garbanoti plaukai buvo pagaminti garuose, be jokių chemikalų, todėl tekstūros bus laisvesnės po plovimo.Prašome suprasti, mes jį išlaikyti plaukų gyvenime ir natūralus.

Q3. Plaukų priežiūros produktai

A: Naudokite geros kokybės šampūnas ir balzamas produktus.Sąlyga plaukų yra labai svarbu, kad ji soft & valdomas.Leiskite jam išdžiūti, o ne smūgis sausas.

Q4. Dažymas

A: Visų plaukų (gali būti dažyti/balintas prie bet kokios spalvos norite, išskyrus #613, bet prisiminti virgin plaukai bus lengvai sausas po paliekant plaukų donoro, todėl nereikia dažų ar baliklio, plaukų pernelyg dažnai, jis bus pažeisti plaukus.Taip pat prašome tai padaryti profesionaliai.

Q5. Ilgis

A Mes dar kartą patikrinkite, plaukų tipo ir ilgio iki išsiuntimo.-Kai gausite plaukų, galite įvertinti taip išplėsdami jį, todėl jūs galite gauti tinkamo ilgio.

K6. Pilka plaukų

A: Virgin ne dažyti plaukų turi keletą krypčių žilus plaukus viduje, mes paprastai pasirinkti plaukai iki gamybos,tačiau mes negalime garantuoti 100% ne žilus plaukus, prašome suprasti, ir pasiimti keletą sruogų iš savęs.Ačiū.

Q7. Raizginys

A: plaukai gali painiava dėl sausas,naftos ir purvo kaupiasi, druska, vanduo, chloras ir ne šukavimas (platus dantis, šukas.) iš savo plaukų kasdien.Įsitikinkite, kad nuplauti ir būklės plaukus du kartus per savaitę.Naudokite alyvuogių aliejaus, lenkų sklandžiai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.

Q8. Split/sausas baigiasi

A:Tik virgin plaukai bus padalinti baigiasi.Mūsų plaukai bus uždegtos sausas po paliekant plaukų donoro, nes ji prarado žmonių mityba.Galite įdėti šiek tiek alyvuogių, argano aliejus, išlaikyti juos geros.

9 klausimas. Mokėjimo būdas

A: Smartlaikrodis.lt priimti Kredito Kortelės, Banko pavedimu (TT), Western Union,Money Bookers mokėjimo išsamiai mokėjimo nepavyko, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime padėti jums kaip mokėti.

Q10. Klientų aptarnavimas

A: Dėl laiko skirtumo, jei mūsų klientų aptarnavimo negalite atsakyti jūsų pranešimas dėl laiko,tikiuosi, jūs galite būti kantrūs.kai mes matėme savo pranešimus kai mes pradėti dirbti, mes tikrai bus suteikti jums greitai ir geriausias atsakymas, kad jums satisified.

K11. Prekybos

A: Net jei mes esame naujas prekės ženklas dabar, mes padarysime viską, kad sužinoti, kaip palikti geriausia, prekybos expeience visiems klientams.pvz.: ISEE Plaukų, Ali Malonės Plaukų, Ali Pearl Plaukų, Princess Plaukų ir pan.

Specifikacijos Aprašymai
Perukas Tipo 4: didelio tankio nėriniai perukas
perukas 9 tipą: 40inch ilgai perukas
Prekės Pavadinimas: MARRYU
Nėrinių Spalva: Skaidrus
Žmogaus Plaukų Tipas: Malaizija Plaukų
pour la france: perruque cheveux humain
Tankis: 150% 180% 200% 250% tankis perukas
Tekstūra: tiesiai wig/body wave wig/giliai banga wig/keistą garbanotas perukas/palaidos bangos wig/laisvi giliai perukas
Pristatymas: 3-5 darbo dienas įprasta
perukas tipas 8: Visą Nėriniai Perukas
perukas tipo 10: perukų salonas
Kepuraitė Dydis: Vidutinis Dydis
Plaukų Klasės: Remy Plaukai
Bazinė Medžiaga: Šveicarijos Nėriniai
Nėriniai Perukas Tipas: 4*4
Perukas 2 Tipas: hd nėrinių priekinės wig/perruque frontale lt dentelle HD
Perukas Tipo 5: juoda moterų perukas
perukas 7 tipas: 360 Nėrinių Priekinės Perukas
Kilmės: Žemyninė Kinija
Spalva: Natūrali Juoda Spalva
Perukas Tipas: Skaidri Nėriniai Perukas
Tinka Miršta Spalvų: Tamsesnės Spalvos Tik
perukas tipo 6: Dėvėti Eiti Glueless Perukas
tipas spécial: perruque de cheveux brésilienne/péruvienne/malaisienne/indienne/vietnamienne
Perukas Tipas 3: žmogaus plaukų nėriniai priekinio perukai

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-07-20

Absoliuti meilė , ji užėmė tik 9 dienų atvykti į mane, aš taip sužavėtas 🫶🏽🫶🏽

Anon

2023-04-08

Plaukai yra geros kokybės, perukas yra gerai padarė.man patinka storesni reguliuojamas dirželis. Aš užsisakyti ilgiau vienetas ateityje gal . Tai tikrai vienas geriausių mano pirkinių iš Ali.

Anon

2023-04-19

Perukas yra puikus ačiū😍😍😍

Anon

2023-04-07

Patinka šis plaukų ! Nusipirkti norite būti nusivylęs

Anon

2023-08-17

Ji graži. Tiesiog taip, kaip aprašyta.

Jums taip pat patiktų