Lova Drėkinimo Enuresis Signalizacijos Naktine Drėkinimo Signalizacijos Baby Vaikų Pamišęs Mokymo Lengva Naudoti

Sandėlyje
€34.40 €23.39

Kategorijos: Motina & Vaikams
Prekės kodas: # s29610

Funkcijos: Belaidis šlapinimasis į lovą Signalas: Siųstuvas ir imtuvas yra atskirtos, be jokių erzina ryšio kabelis.Tėvai gali pateikti imtuvas šalia pagalvės, ant lovos-pusė stalo, ar stebėti vaikų tualetą statusą iš kito kambario, lanksčiau naudoti.

Kelis Priminti Būdais: Palaiko 3 priminti režimų, galite pasirinkti vibracijos, garso arba garso + vibro priminti būdas įspėti jus pažadinti jūsų vaikas iki ir vadovauti jai/jam į tualetą.Labai patikimas šlapinimasis į lovą signalizacijos vaikams pamišęs mokymas.

Lengva ir Patogu Naudoti: Tiesiog įrašą siųstuvas krašte kelnės, tada jis bus stebėti vaikų tualetą statusą ir siųsti signalą informaciją imtuvas belaidžiu ryšiu, lengva ir patogu naudoti.

Daugiau Meilės ir Daugiau Priežiūros Bedwetters: Šis šlapinimasis į lovą signalizacija yra naudinga išlaikyti kūdikių likti nuošalyje nuo užpakalis odos ligų, sprendžiant šlapinimasis į lovą problema mažai vaikų, ir suteikti daugiau priežiūros, kad vyresnieji, sergantiems tam tikromis ligomis.

Įkrovimo Lange & Saugojimo Dėžė: siųstuvo ir imtuvo abu turi įmontuota įkraunama ličio baterija, ir gali būti imamas įkrovimo langelį tuo pačiu metu.Jei ne baterija, dežutė, gali dirbti kaip saugojimo dėžutės laikymo ir apskaitinės šlapinimasis į lovą signalizacijos patogiai.

Techniniai duomenys:

Įkrovimo Įtampa: 5V 1A

Krovimo Laikas: 40-60min

Veiksminga Diapazonas: 10-20M

Siųstuvo Baterijos: 55mAh

Imtuvo Baterijos: 300mAh

Siųstuvo Dydis: 4 x 2.7 x 1.3 cm/ 1,6 x 1.1 x 0,5 m.

Imtuvo Dydis: 6.5 x 5 x 1,5 cm/ 2.6 x 2 x 0,6 mėn.

Įkrovimo Dėžutės Dydis: 14 x 6.8 x 2.3 cm/ 5,5 x 2,7 x 0,9

Spalva: Balta

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 x Siųstuvo

1 x Imtuvas

1 x Įkraunama Dėžutė

1 x USB Įkrovimo Kabelis

1 x naudotojo Vadove " (anglų ir Kinų)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos Aprašymai
Lytis: Unisex
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų