3S/4S/5S BMS), 3,7 V 100A Li-ion DRO trijų Komponentų Ličio Baterijos Apsauga plokštės MOS Li-Polimero Balansas Įkrovimo Valdybos 12V

Sandėlyje
€2.75 €2.14

Žymos: li-ion dro

Savybės:

1. Naudojame aukštos kokybės medžiagos, patvarus

2. Priimti brandus apsaugos grandinę, specialūs IC ir paramos atskyrimo apsauga

3. Aukštos kokybės aukštos srovės itin žema vidinė varža MOS (vidinė varža vieno jūrų GREITKELIAI yra ne mažiau kaip 3 miliomais)

4. Plataus pritaikymo: ličio geležies fosfatas, trigubi ličio baterija, ličio cobalate, ličio manganate baterija

5. Ličio akumuliatoriaus apsaugos valdybos specialiai suprojektuotos ličio fosfato, trigubi ličio baterija, ličio cobalate ir ličio manganate baterijos

6. Jis yra puikus ir stabilus įkrovimas ir iškrovimas apsaugos funkcijas, baterija ląstelių aparatūros yra subalansuotas, balanso einamosios yra tinkama ir subalansuota šildymo yra protinga, be charakteristikoms baterija

Pin režimas:

P -: neigiamą polių apkrovos C -: neigiamas polius įkroviklis B -: neigiamas polius baterija

Faktinis valdymas:

Išėjimo srovė: bakstelėkite 80A; Pačiame uoste 60A

Pastaba: ličio akumuliatorius turi būti įkrautas, su specialia įkroviklis, ličio baterija, ir švino-rūgšties baterijos kroviklis negali būti naudojami.Švino rūgšties baterija gali turėti aukštos įtampos suskirstymą, MOS vamzdžių apsauginės plokštelės, todėl apsauginė plokštė būti per įkrauti ir neapsaugoti.

(1) elektros Instaliacijos metodas 3 serijos ir padalinti uostų (žr. instaliacijos schema 3 serijos ir padalinti uostai)

① Sujungti trys baterijos serijoje pagal prijungimo būdą baterijų elektros instaliacijos schema trijų serija, padalinta uostų.

② Prijunkite neigiamą polių prijunkite prie C - apsaugos valdybos ir neigiamą polių apkrova P -.

③ Prijunkite įkroviklio teigiamo gnybto apkrovos ir teigiamas polius iš trijų serijos baterijas.

④ Prijunkite teigiamus polius trys baterijos, su B+, B4 ir B3 seka naudojant tris laidus pagal 3 serija, padalinta jungimo schema.

⑤ Prijunkite neigiamą polių trijų stygų baterijas į B -.B1, B2 ir B - trumpas jungimas.

⑥ Po to visi laidai yra sujungti pagal 3-string plyšimų schema, patikrinti, ar jie yra teisingi, ir naudoti juos po patvirtinimo.

⑦ Naudojimo Metu, kai indikatorius apsaugos valdyba, tai reiškia, kad atitinkamos baterija yra subalansuotą darbo valstybės (tai yra, baterija yra nesubalansuotas šiuo metu).

Bendros problemos:

1. Ar galiu naudoti shield mano baterija?

A: yra du klausimai apsvarstyti, jei jūs galite naudoti šią apsaugos valdyba: kiek stygos jūsų baterijos yra, jums reikia nusipirkti apsaugos valdybos atitinkamą skaičių eilučių.Antra, kas yra jūsų baterija padarė?Mes turime dviejų rūšių apsaugos plokštės: ličio geležies fosfato ir polimero.Jei jūsų baterija yra ličio geležies fosfatas, kurių nominali vertė 3.2 V, jums reikia pasirinkti ličio geležies fosfatas, kurių nominali vertė 3.2 V. Jei jūsų baterija yra polimeras (trijų komponentų, kobalto rūgšties, ličio manganate baterija), kurių nominali vertė 3,6 V (arba 3,7 V), jums reikia pasirinkti polimerų, kurių nominali vertė 3.7 V

2. Kaip aš galiu pasakyti, kurie medžiaga mano baterija yra pagaminti iš?

A: Jūs galite pažvelgti į vardinė įtampa iš jūsų baterija.Ličio geležies fosfato baterijos paprastai 3.2 V, ir kitos baterijos, paprastai 3.6 3.7 V arba V Jūs taip pat galite tiesiogiai užduoti pardavėjui baterijos kokios medžiagos baterija.Daugelis pirkėjų sako, kad mano baterijos 18650 arba 26650 minkštas krepšys.Tai yra forma, medžiaga!Mes negalime nustatyti akumuliatoriaus apsaugos parametrai, kurių grindžiamas šis.

3. Kiek saugos lentos turėčiau rinktis?

Atsakymas: kiek amperų, galite pasirinkti priklauso nuo jūsų apkrovos galios.Jei naudojate padalinta produkciją, išėjimo srovė yra apie 70A, ir galia apie 800W.Jei naudojate tą patį produkcijos, išėjimo srovė 50A, ir galia yra apie 600W.

4. Mano baterija yra 20AH.Ar galiu naudoti šią apsaugos valdyba?

A: pajėgumą jūsų baterija nėra tiesiogiai susijusios su dabartinės valdybos.Didelis pajėgumas nėra didelis baterijos, bet daugiausia priklauso nuo nuolatinės srovės.Tai yra, tuo didesnis jūsų apkrova yra didesnė nuolatinės srovės apsaugos valdybos jums rinktis, kuris nėra tiesiogiai susijęs su akumuliatoriaus talpa.

5. Kaip turėtų įkroviklio įtampa būti nustatyti?

Atsakymas: ličio bateriją reikia krauti su specialiu įkroviklis, ličio baterija.Nenaudokite švino-rūgšties baterijos kroviklis.Švino rūgšties baterija gali turėti aukštos įtampos suskirstymą, MOS vamzdžių apsauginės plokštelės, todėl apsauginė plokštė būti per įkrauti ir neapsaugoti.Įkroviklio įtampa nustatymas: naudokite skaičių baterija stygos * 4,2 V, kuris yra įkrovimo įtampa ne geležies, ličio baterija.Įkrovimo įtampa dėl geležies, ličio baterija, yra skaičius baterija stygos * 3.60 V, kuris yra įkrovimo įtampa dėl geležies, ličio baterija.Įkrovimo srovė standartas yra 0,2 kartus pajėgumą.

Suprantama išlyginimo: baterija prijungta lygiagrečiai ir sujungti nuosekliai su daug elektros ląstelių.Kiekviena elektros elementų, negali būti tas pats, todėl ji gali būti įdėti į grupę su panašaus galingumo, kai montavimas.Tačiau, kai mokesčių, nenuosekliai veiklos elektrine ląstelių bus nesuderinamas įtampos po apmokestinimo.Išlyginimo yra atlikti aukštos įtampos elektros ląstelių su rezistorius, o mokesčių, ir laukti, kol žemos įtampos elektros ląstelių už įtampa, pasiekti tą patį įtampos kiekvienos ląstelės ir tobulinti visą bateriją.

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: Aideepen
Modelio Numeris: 3S/4S/5S BMS), 3,7 V 100A Li-ion DRO trijų Komponentų Ličio Baterijos Apsauga C
Tipas: Elektroniniu Prietaisu, Baterija Testeris
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų