Kintama Gėrimo Laikiklis Baseinai, Pripučiami Taurės Miestelyje Neopreno Medžiaga, Baseinas Puodelio Laikiklis Vasaros Beach Baseinas Šalies Prekių

Sandėlyje
€15.93 €7.80

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s300970

Kulka Taškų:

1、Nekenksmingos Žmogaus Organizmui: Pagamintas iš aukštos kokybės neopreno medžiaga, mūsų plūduriuojantis miestelyje neturi savitą kvapą ir yra draugiškas aplinkai.Jūs galite naudoti ją su savimi, nes jame nėra kenksmingų medžiagų ir yra saugus jums ir jūsų šeimai.

2、Aukštos ir Žemos Temperatūros, Atsparus: Skirtingai nuo kitų pakrančių, kurie bus sukietėja arba sušvelninti dėl temperatūros pokyčių, mūsų plūduriuojantis miestelyje yra pagaminti iš didelio stiprumo medžiaga gali būti naudojama ilgą laiką įvairiose aplinkose be deforming arba breaking.

3、Išlaikyti Švarią ir Higienišką: Nuostabiai sukurta, siekiant apsaugoti jūsų gėrimai iš šulinių ar nutolimas baseinas, šiame miestelyje bus išlaikyti juos švarios ir higieniškos.Ji taip pat apsaugo nuo vandens patekimo arba perpildyta, nes jis tinka sandariai taurės burną.Jūs galite mėgautis kietas gėrimų bet kuriuo metu.

4、Gyvinti Savo Gėrimai: Šių kintama padėkliukai yra suprojektuoti su mielas modelių ir ryškių spalvų, kad bus padaryti savo gėrimų daugiau patrauklus ir malonus.Jie taip pat turi kruopščiai kokybė užtikrina, kad jie nebraižo jūsų pirštus ir neturi jokių atplaišų.

5、Anti-Scratch ir Anti-Shock: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, su geros elastingumą ir tvirtumą, šių kintama padėkliukai gali rezervo susidūrimo ar trintis tarp jūsų gėrimų ir lentelės, pratęsti gyvenimą ir estetika tiek.

Mėgaukitės kietas gėrimų bet su laiku šis plūduriuojantis gėrimų laikiklį.Šis produktas yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų medžiagų, kad bus ne sukietėja arba sušvelninti dėl temperatūros pokyčių.Tai taip pat sklandžiai ir be šerpetų, kuri gali sumažinti riziką, žalos ar lūžimo.

Specifikacija: Medžiaga: Neoprene

Svoris: apie 95g

Dydis: apie 23*23*7cm/9.06*9.06*2.76 colių

Pakavimo Sąrašas: 1pcs*Kintama Gerti Turėtojas

Specifikacijos Aprašymai
Parama: Didmeninė/Dropshipping
Modelio Numeris: Kintama gerti turėtojas
Kilmės: Žemyninė Kinija
Pavadinimas: Kintama gerti turėtojas
Tipas 1: už Plaukti Plaukti Plūduriuojantis Kėdė Plūduriuojantis Ponaitis Plūduriuojantis Lova

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų