1400W 5.2 L Buitinių Naftos nemokamai Deep Fryer Sveikatos Fryer Viryklė Smart Touch " LCD Skaitmeninis Deep fryer Pica Daugiafunkcinis Smart Fryer

Sandėlyje
€163.01 €104.33

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s301123

Ypatybė:

- SVEIKAS, KEPIMUI:

LED Skaitmeninio Deep Fryer naudoja ciklono greitai veidrodėliai oro maistą sveikas mažai riebalų versijos jūsų mėgstamiausia maisto produktus, naudojant šiek tiek ne naftos.

- 200°C KARŠČIO NUSTATYMAS,MAILIUS GREITAI:

Greitai įkaista iki 200°C ir 400°C, kuko savo maistą iki 70% greičiau nei tradicinių gaminimo būdus.

- ORO KEPTI, 75% MAŽIAU RIEBALŲ:

Deep fryer greitai karštas oras cirkuliuoja sistemoje, kad jūsų maisto gaminimo visomis kryptimis ir tolygiai kaitinamas su šiek tiek aliejaus, nr. aliejumi.MAŽIAU RIEBALŲ,DAUGIAU SVEIKIAU.

- PUIKUS 7 MAISTO GAMINIMO REŽIMAI:

Virėjas visų mėgstamų patiekalų bėdų ir vargo nemokamai, pasirenkant iš anksto nustatytas maisto gaminimo režimai, garantija puikus valgio.Tai apima Vištienos, Traškučiai, Žuvis, Kepsnys, Krevečių, Kiaulienos .

- SKAITMENINIS SKYSTŲJŲ KRISTALŲ EKRANAS :

Pasirinkite iš 1 6 preset maisto gaminimo režimai, nepriklausoma temperatūros kontrolę ir intuityvus gaminimo laikmačiai su paprasta naudoti, skaitmeninis displėjus.

- NUIMAMAS plauti INDAPLOVĖJE KREPŠELĮ (5.2 L Keptuvėje su 3.6 L Krepšelio)

Uten Deep Fryer yra įrengtas nuimamas plauti indaplovėje non-stick dengtos virimo krepšį ir pan, ir taip mygtuką guard norėdami išvengti netyčinio pašalinimo krepšelį ir puodą.Jis yra lengvai perkelti karšto maisto į lėkštę, todėl būkite tikri, kad naudojasi jūsų maisto gaminimo laiką ir be jokių jaudintis dėl saugos.

- COOL TOUCH RANKENA:

Su 3.6 L nuimamas krepšys leidžia jums greitai ir lengvai pašalinti savo fryer krepšelį pasiruošę ištuštinti savo maistą ant jūsų stalo, o cool touch rankena reiškia, kad jūs galite traukti į krepšį ir fryer toli su laisvai ir nesirūpindami rankena yra per karštas liesti.

- DAUGIAFUNKCĮ KARŠTO ORO KROSNELĖ:

Ne tik kepti, bet grotelių, kepti, garo ir net kepti savo sudedamųjų dalių su šiuo Deep fryer.Tai yra puikus virtuvės pagalbininkas, kai paruošti patiekalai savo šeimos ar linksminti savo draugus.

- LENGVA VALYTI:

Didelis 3.6 L visiškai nuimamas šeimos dydis mailius krepšelį leidžia lengva valyti ir yra visiškai plauti indaplovėje!Taigi, galite pakepinti, grilis, kepti ir kepti sveikas aliejus, nemokamas maistas visai savo šeimai.

- SVEIKA:

Lašinamas dėklas sužvejotų žuvų riebalų perteklių beveik be kaltės kepti su mažiau riebalų ir mažiau kalorijų - Jokio Aliejaus nereikia.

Specifikacija:

Modelis:3502B

Medžiaga: PP

Įtampa:220V

Galia: 1400W

Valdymo Režimas: Intelligent Touch " Ekranas

Režimo Pasirinkimo: Tiksli Temperatūros Kontrolė

Kepti Krepšelio talpa: 3.6 L

Puodo talpa: 5.2 L

Taikymo scenarijus: virtuvės

Kištukas: EU Plug

Patarimas: FDA/EDL Atpažinimas

Pakuotė:

1 x Deep Fryer

1 x Non-stick Krepšelio

1 x Vartotojo Vadovas

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti siuntimo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant laivybos kaina.Mes atsiųsime daiktų, kaip įmanoma greičiau.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos kartą jums sklype.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio kanalai, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Specifikacijos Aprašymai
Kontroliuoti Režimas: Skaitmeninis Valdymas
Sertifikavimo: CE
Modelio Numeris: Kita, Deep Fryer
Galia (W): 1400, 1400W
funkcija: Nuimamas Alyvos Bako
Non-Stick Medžiaga: Non-stick puodą danga
Formos: Round
Įtampa (V): 220V
Medžiaga: PP
Prekės Pavadinimas: HAOYUNMA
Stilius: Oro Fryer
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų