Rankinis, Ledo Trupintuvas Ledo Smulkintuvų Priemonė, Kavinė, Baras, Virtuvė, Rankinės Sniego Rankinis Smulkintuvas

Sandėlyje
€32.39 €25.91

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s311033

Lengva Naudoti Mašina : Rankinis snow cone machine yra lengva naudoti prietaisą, kad be vargo drožlių ledo į purus sniegas.Puikus sprendimas už įšaldyti sniego kūgius ir slushies.

Lengvai pasukite Suku Rankena rankenos leidžia sklandžiai ir keičiamosios dalys, atlikti valymo lengvas užduotis.Tik 1 minutę gauti pilną puodelį sniego kūgio.Greičiau ir lengviau, nei elektrinės sienų mašina, ir Mažiau Problemų.

Patvarus Diskai: Jos tvirtos skutimosi peiliukai yra pagaminti iš Kokybiškų medžiagų, suteikiant patikimų ir nuoseklių rezultatų, kiekvieną skustis

Kompaktiškas Dydis:Jo kompaktiškas dydis leidžia Puikiai, be virtuvės, countertop, arba bar srityje, teikti patogus ir efektyvus būdas būti šviežiai shaved ledo ant rankų, kai reikia.

Lengvai valomas: nuimamas dalis, atlikti valymo paprasta užduotis, užtikrinti saugią ir higienos būdas greitai skustis daug ledo.

Techniniai duomenys:

Naudojimas: shaved ledo, pochlebca, todėl gėrimai

Medžiaga:ABS+nerūdijančio plieno

spalva:balta

Pakuotės Turinys:

1 x Ledo Skustuvas Mašina

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos Aprašymai
Kiekis/min: 3 kg/min.
Galia (W): 10W
Kilmės: Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas: FGHGF
Galia: 55W

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų