Svoris Suolas-Sunkiosios Bench1000 PRO Kolonėlė Treniruotės štangos Rinkinys, skirtas Namų treniruoklių Salė Stiprumo Mokymas,Nuimamas Koja Laimikis

Sandėlyje
€2 481.18 €1 910.51

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s312345

Stiprumas Svoris Suolas - Bench1000 PRO sukurta Fitneso daugiau nei dvejus metus, treniruočių suoliukas buvo išbandyta ir patobulinta kartos, kurios duoda jums puikią patirtį štangos ir viso kūno stiprumo mokymas.

Bench1000 PRO buvo patvirtinta ASTM ir EN20957 - ASTM nustato standartus savybių ir veiklos srityse, pvz., medžiagų, gaminių, sistemų ir paslaugų, ir EN20957 standartų fitneso produktų kokybę.žada, kad mes teikiame gaminio kokybės užtikrinimas.

36+ Nustatymas Combo Reguliuojamas Suolelis - Bench1000 suteikia išskirtinį stabilumą ir gali lengvai atlaikyti intensyvaus treniruotės, 12 atgal mygtukai poziciją ir 3 sėdynių pozicijas, patikslinimus pateikti nuolydis mažėja butas galėtų patenkinti daugumą savo namų treniruoklių salė pratimai.

Nuimamas ir Reguliuojamas Pėdos Sugautų žuvų Nykimo Judėjimas - patobulinta svorio stendo turi reguliuojamas pėdos sugauti, kuri palaiko jūsų kojų ir išlaikyti savo stabilumą, mažėja judėjimo, minkštas putų pagalvėlė bus apsaugo jūsų kojas, kad išvengti traumų, o atlikdami pratybų.

Sunkiųjų Komercinių Plieno Rėmas - svoris suoliukas rėmas pagamintas iš 70*50mm komercinės storio plieno, kuris suteikia stiprumo mokymo stendo turi 1200 lb svorio pajėgumų ir pareikšti puikus ilgaamžiškumas.Ši reguliuojamas suolelis turėtų būti pirmasis pasirinkimas už jus.

Žymus Komfortą Kokybiškos Odos stende paspauskite turi 36" atlošo dangtis su soft aukštos kokybės odos remti savo ir kaklo, kad atneš jums patogią atmosferą mėgautis savo mokymą, prisiekiu,-įrodymas, kuriems saugo jus nuo kvapas.

Lengva Nustatyti ir Judėti - Šis suolas gali būti surinkti 10 minučių su priedais teikia , ir ratas po kojų ir rankena pritvirtinta ant pėdų pagalvėlių, kad jūs galėtumėte lengvai perkelti treniruotės suolo.

Pilna Garantija, Perkant Fitneso - atsakingas už kokybės svoris suolas, kad šiandien gauti 2-jų Metų garantija.Visų klausimų, prašome konsultuotis su Komanda.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Mokymo Vietos: Juosmens
Tipo sportas: Stiprumo Mokymas

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų