Smart Virvės Pralaidos Mašinos Elektros Šokdynė Mašina Įkraunama Šokdynė Kovos Su Nuotolinio Valdymo Fitneso Virvę Praleidžiant

Sandėlyje
€21.87 €14.65

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s31373

Aprašymas:

Virvės Pralaidos Mašina yra pagamintas iš medžiagos PP, priešslydžio sistema mygtukai apačioje, belaidis nuotolinio valdymo elektros virvės pralaidos mašina, kūrybinis dizainas išskiria rankas ir skaičiuoja skaičius šuoliai.Virvės Pralaidos Mašina turi 1-10 greičiu, leidžianti kiekvienam patirti įdomus, pratybų ir rasti savo greičio ritmas. (1-5 pavaras vaikams nuo 0-6), (6-8 įrankiai 6-12 metų amžiaus), (9-10 įrankių suaugusiems).

Specifikacija:

Pavadinimas: Virvės Pralaidos Mašina

Dydis: apie 130*130*80 mm/5.12*5.12*3.15 į

neto svoris:

Mažas svoris: 330 g

Didelis svoris: 740 gramų

Spalva: Geltona/Mėlyna/Baterijos talpa: 1200mAh

Pakavimo sąrašas:

Virvės pralaidos mašina*1

Įkrovimo kabelis*1

Nuotolinio valdymo pultas*1

Pastaba:

1.Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2.Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Anti-slydimo Dizainas: PP medžiaga, apačioje anti-slydimui padas.Kūrybinis dizainas išlaisvina rankas ir skaičiuoja šuoliai.Įrengta " smart nuotolinio valdymo pultą, galite pradėti naudotis tik vienu paspaudimu.Smart remote " yra paprasta naudoti ir nustatyti tinkamą tempą, su vienu paspaudimu.

2.Tinka Visoms Amžiaus grupėms: Virvę Praleidžiant Mašina leidžia kiekvienam patirti džiaugsmą, pratybų, ar vaikams, pradedantiesiems arba pažengusiems džemperiai gali surasti savo tempo ritmą. (1-5 pavaras vaikams nuo 0-6), (6-8 įrankiai 6-12 metų amžiaus), (9-10 įrankių suaugusiems).

3.Didelis LED Ekranas: virvę praleidžiant mašina yra labai nešiojamų, su dideliu LCD ekranas su LED apšvietimu, ir skaičius šuoliai gali būti vertinamas.Virvės pralaidos mašinos sulaužyti tradiciją ir leisti žmonėms dalintis džiaugsmu.Tai ypač tinka šalis, naudoti, leidžia žmonėms gauti kartu laimingai žaidimai ir pramogos.

4.Platus Taikymas: Virvės Pralaidos Mašina gali būti naudojami vidaus, lauko, sporto salė, biurų, namų, treniruoklių salė, šaliai ar bet kokio plokščio vieta, Virvės Pralaidos Mašina visada puikiai ir atneš jums smagu.

5.A visaip kitaip Staigmena:Virvės Pralaidos Mašina gali būti skiriamas vaikams, kaip partija pasisako, dekoracijos, gimtadienių dovanos, Kalėdų dovanos, gyvulių užpildų, teminius šalis tiekia, arba bet kokių kitų puiki dovana vaikams kaip šventinė dovana.

Specifikacijos Aprašymai
Mokymo Vietos: Hip
funkcija: Išsamią Fitneso Pratimas
Modelio Numeris: Virvės Pralaidos Mašina
Departamentas Pavadinimas: Unisex
Tipo sportas: Stiprumo Mokymas
Tipas: Elektroninės Skaičiavimo Praleisti Virvę
Kilmės: Žemyninė Kinija
Medžiaga: plastikiniai

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų