Alaus darykla Amatų Alaus Burczymucha Barelis Mini Statinaitė Alaus 2L Su Tuščiais Alaus Statinės, Pardavimas

Sandėlyje
€255.27

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s313730

Produktų Aprašymas Amatų Alaus Darykla Burczymucha Barelis Mini Statinaitė Alaus 2L Su Tuščiais Alaus Statinės, Parduoti Produkto pavadinimas 2L Alaus Statinės Talpa 2L Medžiaga nerūdijantis plienas Išorės Dydis: H198*φ135.6MM Tūris 67.6 OZ Kartoninė Pakuotė 12 VNT/Dėžutėje

Carton Dydis 60*46*23CM Bruto Svoris 10KG Reikia Projekto Alaus Statinės, ir Barelis Aksesuarų jūsų namams alaus?Gėrimų Gamykla yra tai, ko jums reikia!Mes turime didžiulį pasirinkimą tiek naujas, tiek naudotas tuščios statinės savo alaus poreikius.Parduodame įvairių dydžių alaus statinės, iš 2L statinės, mažų renginių, visą kelią iki 10L statinės, didelių operacijų!Gėrimų Gamyklos net ir vykdo geriausias atsarginės dalys ir reikmenys, pavyzdžiui, poveržlės ir vožtuvai įsitikinkite, kad turite tai, ko jums reikia.Naujos ir Naudotos Statinės, Namų Užvirinti Statinės ir Komercinės Statinės ir daugiau, mes turime, tai visi čia Gėrimų Gamyklos!

Savybės Alaus Statinės a.SUS304 lapas, maisto kokybės, saugos savo alaus skonį.Mes turime sertifikatą įrodymų, kad maisto kokybės medžiagų.b.Aukštos kokybės kiekvieną gabalas, ilgalaikio naudojimo ir jokių neigiamų atsiliepimų iš klientų.

c.Nešiojamieji: tinka standartinių namų aušintuvas/šaldytuvas ir lengva transportuoti

Privalumai Alaus Statinės 1.Reljefinis arba išgraviruotas logotipas ženklai gali būti atliekami atitinkamai, siekiant išlaikyti savo statinės, ar alaus statinės būti išskirtinė ir jums. 2. Palankios kainos, gali padėti jums sutaupyti daugiau išlaidų užvirinti geriau alaus. 3. Geras po pardavimo paslaugos jūsų gerai garantuoti ateityje.

Unikalumą Lengvai atidaryti dangtelį - oro slėgis statinės yra reguliuojamos dujų išmetimo vožtuvas, patogiau naudoti.vidiniai sriegiai - leidžia šį mini-barelis naudoti tik su " mini-barelis dozatorius – apima nerūdijančio plieno dangtelis su integruotą silicio O-žiedas.Naudojimas: gali būti naudojamas tiek lauke , tiek namuose, Kiekvienas produktas turi sprogimų bandymų, paviršius bus šiek tiek vandens dėmių .Informacija Vaizdus, Aptarnavimas Po Pardavimo

Specifikacijos Aprašymai
prek.kod: 100vnt
Mokėjimo būdas: T/T"
Naudojimas: Alaus
Kilmės Vieta: Jiangsu, Kinija
Funkcija: Lengva nešiotis
Pavadinimas: Alaus darykla Amatų Alaus Burczymucha Barelis Mini Statinaitė Alaus 2L
Prašymas: Alaus Pakuotės
Dydis: 198*135.6MM
Prekės Pavadinimas: HAOYUNMA, AK-MAŠINA
Logotipas: Individualų LOGOTIPAS
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno, SUS304
pakavimas: Pakavimo Dėžutė
Kilmės: Žemyninė Kinija
Talpa: 2L
Tipas: Keg
Modelio Numeris: BARELIS-2L

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų