Elektros Rankinį Dulkių Gruntas&Daugkartinio Naudojimo Vakuuminės Maisto Saugojimo Krepšiai, Mini Dulkių Siurblys Nešiojamų Dulkių Gruntas Mašina

Sandėlyje
€26.37 €15.82

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s315739

Elektros Rankinį Dulkių Gruntas&Daugkartinio naudojimo Vakuuminės Maisto Saugojimo Krepšiai, Mini Dulkių Siurblys Nešiojamų Dulkių Gruntas Mašina, dulkių gruntas yra maža, graži ir turtinga.

Vakuumo siurblys, taikoma maisto išsaugojimo, reguliariai ir plati burna jar| Mason Jar su Aksesuaras , maisto išsaugojimo sous žiūrėk|savaiminio sandarinimo vakuuminiai maišeliai, maisto konservavimo šviežių saugojimo dėžės, ir vakuuminiai saugojimo ir surinkimo drabužių ir antklodė.Didelis burną ir maža burna dulkių siurblys gali būti naudojamas atskirai, suderinama su vakuuminiai prietaisai, įvairių specifikacijų.

Supakuotos maisto tęsiasi šviežumo išsaugojimo metu ir yra patogi laikymo ir transportavimo.Jis atitinka aplinkos apsaugos reikalavimus, yra saugios ir patikimos, ir yra naudingi sveikatai.

Šis maisto užsklanda suprojektuoti su automatiniais dulkių sandarinimo operacija, tiesiog siekiama purkštukas gruntas ne įsiurbimo vožtuvas maišelių ir suspausti įsiurbti orą.

USB įkrovimo režimas yra patogus namuose virtuvės, biuro, lauko iškylų, kempingas ir gegužinė.

Medžiaga: ABS

spalva: Juoda

Pakuotės Turinys:

1 x vakuuminės mašinos

1 x USB kabelis

10 x krepšiai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: Cikuso
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų