Vartininko Pirštinės Purškimo Tackifier Futbolo Pirštinės Su Šlapia Danga Padidinti Purškimo Futbolo Beisbolo Latekso Pirštinės Lipnus Klijų Mokymo Priedai

Sandėlyje
€3.36 €1.67

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s316562

Kulka Taškų:

1、【Padidinti Kamuolys Privalumas】Vartininko Pirštinės Purškalas gali stiprinti jūsų pirštinė-mesti pranašumą ir pagerinti pirštinės nelankstumą taip, kad jums nereikia praleisti kamuolys.

2、【Nešiojamų ir Patogus】Pirštinės Klijai yra mažas dydis, šviesos svorio, ir lengvai atlikti.Jį galima įsidėti į kišenę ar kuprinę, ir jūs galite naudoti ją bet kuriuo metu, bet kur, kai jūs einate.

3、【Lengva Naudoti】Vartininko Pirštinės Klijai yra paprasta naudoti, turintis piršto antgalis, tiesiog purkšti ant delno pirštinės lengva naudoti prieš ir per treniruotes ir varžybas.

4、【Tvirtesnis Sukibimas】Pirštinės Klijai Vartininkas yra skirta pagerinti sukibimą, bet vartininko pirštines sausoje, ypač drėgno oro sąlygomis.

5、【Masto Programos】Vartininko Pirštinės Klijai yra plačiai taikoma, tinka bet kokio tipo vartininko pirštinės delno, ir puiki dovana, nuostabus futbolininkas.

Savybės:

1. Lengva nešiotis ir mažas dydis, jis gali būti naudojamas bet kuriuo metu, prieš arba per žaidimą.

2. 30ml, su pirštu antgalį lengva naudoti.

3. Skirta pagerinti sukibimą, bet vartininko pirštinės sausai ir ypač drėgno oro sąlygomis.

4. Suderinama su bet kokio tipo vartininko pirštinės delno.Puikus futbolo žaidėjas dovana.

Specifikacija:

Talpa: 30ml/butelis

Produktų Sąrašas:

1*Vartininko Pirštinės Spray

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų