Mažas Kopūstas, Česnakai, Čili Smulkinimo Staklės, Elektrinės Mėsmalės Daržovių Smulkintuvą

Sandėlyje
€69.01

Kategorijos: Virtuvės Technika
Prekės kodas: # s327780

Produkto Parametrai

Modelis: CB-20 elektrinį smulkintuvą mašina

Efektyvumas: 2.5 kg / min.

Galia: 180w

Įtampa: 220v

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Atsparus vandeniui reitingas: IP * 1

Svoris:7kg

Atsargumo Priemonės Vartojant

1. Siekiant apsaugoti mašina ir pratęsti gyvenimą ašmenys, naudoti šį mašina turi būti kopūstų, kopūstų patiekalai, patiekalų ir blogai lapų pašalinti tvarkymo melionai, baklažanai, kokoso patiekalus, kai pirmą priežiūros, sėklos, Ilgas, per didelis patiekalų supjaustyti į atitinkamą skyrių arba blokuoti.

2. Prieš darbas: prašome užtikrinti, kad nėra jokių pašalinių objektų į kibirą, variklis bus supjaustytas į tinkamo dydžio žaliavos į vienodą.Pastaba: negalima leisti mašinai veikti ilgesnį laiką ar perkrovos.

3.Apie valymo: Atjunkite maitinimo, kai valymo.Imtis barelį, peilis grupės gali būti naudojamas kartu su asmens įpročius imtis arba nesiimti šiek tiek pakreipti į organizmą su vandeniu, skalauti, daugiau kaip medžiaga dalių, taip, kad vanduo teka iš burnos maisto.Gali būti valomi dešimt sekundžių.

4.Siūloma darbo laikas: rekomenduojama, kad darbo kiekvienos vertė ne didesnė kaip 20 minučių, apie 10 minučių ir toliau naudoti.Jei viršvalandžiai perkrovos operacija turės įtakos variklio gyvenimą.

Savybės

visą peilis, jūs galite pašalinti visą paketą, valymo patogiau valyti.

Mašinos dugno apvalkalas su storio plieno skardos, kaip visuma, o ne kampas su geležies ar plastiko rėmo paramos struktūra plonas plieno, švarus ir patogus daugiau

higienos, bet ir gerokai išplėsti paslaugų gyvenimas

Siuntimo Informacija

1.jei pasirinksite "pardavėjo pristatymas Metodas"mes galime padėti jums organizuoti vežimo jūra ir pristatyti į artimiausią jūrų uosto!- Jei CFR jūra, tai reiškia, kad, atvykus paskirties uostas, pirkėjas neprivalo mokėti paskirties uosto mokesčius (pvz., terminalo tvarkymo mokesčius, dokumentai, mokesčius, laikymo mokesčiai, ect), mokesčių atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes pagal save.- Jei CFR jūra, ji turi apie 10~60 dienų atvykti, skirtingų šalių su skirtingomis pristatymo laiką.Jei norite žinoti tiksliai laiko, kreipkitės į mūsų pardavėjas.irislee - Jei jūs chooseCFR jūra, bet jūsų šalis yra įsikūrusi vidaus, ji turi perkrauname transportuojant, kartais, ji turi atlikti muitinės formalumus ne perkrauname uostas

2, Jei pasirinksite " Oro ", mes padėsime jums organizuoti vežimo lėktuvo ir pristatyti į artimiausią oro uostą!atvykus į oro uostą , pirkėjas neprivalo mokėti mokesčius, atlikti muitinės formalumus ir pasiimti prekes pagal save.- Jei laivybos oro, nėra sekimo numerį, bet jis buvo perduotas oro transporto važtaraščio numeris (kvėpavimo takų bill yra išduotos laivybos bendrovė, tai pristatymo įrodymas)- Jei pristatymas per oro, tai reikia maždaug 4~10 dienų atvykti, skirtingų šalių su skirtingomis pristatymo laiką.Jei norite žinoti tiksliai laiko, kreipkitės į mūsų pardavėjas.irislee

3.-Jei pasirinksite "Iki Express "mes galime padėti jums organizuoti vežimo tarptautiniais express (tokių kaip DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT) ir tiesiogiai pristatyti į jūsų adresą ("nuo durų IKI DURŲ PASLAUGA)!Jei siuntos, express, po atvykimo , pirkėjas reikia tik mokėti mokesčius ir padėti laivybos kompanija, atlikti muitinės formalumus, yra gerai.(ZEYU)(TOPNOTCH)

Prašome atkreipti dėmesį :

1. Jei produktas yra atnaujinama, mes atsiųsime naujausias stilius.Išvaizda gali keistis, bet pagal parametrus ir funkcijas, lieka nepakitusios.

2. Jei gamybos proceso metu, mechaninė produktų, reikalingas suvirinimui.Ten bus šiek tiek suvirinimo žymių tuo suvirinimo taškas.Tai yra normalu, o ne trūkumas.Jei jūs nieko prieš, prašau savo užsakymą kruopščiai.arba kreipkitės į pardavėją, kad patikrintų išsamų vaizdą.

3. Visos mašinos dydis ir svoris matuojamas mūsų rankose,gal turi kai kurių nuokrypis,prašome don ' t protus

Specifikacijos Aprašymai
Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
Galia (W): 180W
Įtampa (V): 220V
Efektyvumas: 2,5 kg / min.
Atsparus vandeniui reitingas: IP * 1
Kilmės: Žemyninė Kinija
Svoris: 7kg
Prekės Pavadinimas: TOPNOTCH

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų