Delninis Žaidimų Konsolės Krepšys, atsparus Vandeniui Žaidimų Konsolės Apsauga, Krepšys Reguliuojamas Diržas per Petį už ASUS Rog Ally Saugojimo Krepšys

Sandėlyje
€264.90 €158.94

Kategorijos: Žaidimai Ir Priedai
Prekės kodas: # s33269

Ypatybė:

1. Aukštos kokybės Medžiaga: Mūsų produktas yra pagamintas iš 900D Oxford medžiaga, teikianti storos ir minkštos tekstūros.Aukštos kokybės dviejų užtrauktukų užtikrinti sklandų atidarymo ir uždarymo be jokio trukdymo.Patirtis patvarumo, kuri trunka.

2. Taikoma: išsilaisvinti iš tradicinių didelių gabaritų hardshell dizaino.Mūsų produktas demonstruoja minimalistinis dizainas su minkšta išorė ir aptakių linijų, erdvės taupymas, o kad lengvai atlikti.Tai specialiai paruošta kelionės patogumui.

3. Unikalus Pečių Maišą Dizainas: Mūsų pečių maišą funkcijos unikalus W-formos struktūra su apkrova-sumažinti pagalvėlės dizainas.Vidus sustiprintas bamperių iš abiejų pusių, siūlanti erdvus skyrių, siekiant apsaugoti savo žaidimų konsolės ekraną nuo įbrėžimų ir požiūris, iš slėgio.Komplekte magija juosta gali būti naudojama saugiai pritvirtinkite žaidimų konsolės, suteikia papildomą apsaugą.

4. Specializuotos Saugojimo Vietos: pagrindinis skyrius yra skirtas saugojimo vietos savo žaidimų konsolės.Papildomą patalpą galima pateikti dokus, įkrovikliai, HDMI suderinamus laidai ir kiti aksesuarai.Vidaus reikalų krepšys yra kruopščiai suskirstyti, siūlanti kišenės, kupė, ir laiko tarpsniai laikyti smulkių aksesuarų ir daily essentials gerai organizuota.

5. Patogus ir Universalus: Įrengtas su rankena ir reguliuojamas diržas per petį, mūsų produktas yra skirtas patenkinti visus savo žaidimų fantazijas į įvairius scenarijus, pvz., lauko kempingas, partijos, šeimos susibūrimai, ir kelionės.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Medžiaga: Oxford medžiaga

Spalva: Juoda

Taikomas modelis: Tinka ASUS Rock Sąjungininkė ir jos priedų laikymo, suderinama Garo Kabinos, Nintendo Jungiklis

Dydis: Apie 33 * 15 * 12cm/12.99 * 5.90 * 4.72 colių

Svoris: 450g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Žaidimų Konsolės Saugojimo Krepšys su Peties Dirželis

Specifikacijos Aprašymai
Medžiaga: Oxford Medžiaga
Kilmės: Žemyninė Kinija
Modelio Numeris: Žaidimų Konsolės Laikymo Maišelis
Dydis: About 33 * 15 * 12cm/12.99 * 5.90 * 4.72inch
Suderinamos Prekės/Modelis: Nėra
Prekės Pavadinimas: ZLRLMHY
Svoris: 450g

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų