Kabelio Peilis Wire Stripper Kombinuotas Įrankis Išpardavimas Apvalios PVC Kabelio Skersmuo 4-16mm & 8-28mm LY25-1-6 Mini Vertus Replės

Sandėlyje
€41.45 €31.09

Kategorijos: Rankiniai Įrankiai
Prekės kodas: # s354746

Vielos Kabelis Išpardavimas LY25-1-LY25-6

Reguliuojamas pjovimo gylis, siekiant išvengti žalos laidininkai.Užsikabinęs išpardavimas ašmenys patogumui.Specialiai elektrikai, šis kabelis įrankis yra fantastinis be jūsų įrankių rinkinys.Suitble PVC kabelis, guminis kabelis, silikoninis kabelis, teflono kabelis.

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų. 2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,ePacket,Smartlaikrodis.lt Standartinis Pristatymas ,Smartlaikrodis.lt Užsklanda Laivybos..pagal savo pasirinkimą, kai užsakymus . 5.Jei jums reikia pirkti daugiau nei 1 produkto , galite spustelėkite "Pridėti į Krepšelį", mes atsiųsime visi produktai 1 pakuotė. 6.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges. 7.Jei jums reikia daugiau greitas pristatymas, susisiekite su mumis naudotis DHL, "Fedex", UPS ir mokėti papildomų krovinių vežimo sąnaudas.

Atsiliepimai :

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra kokių nors problemų.Mes stengiamės sloving ji.Jei Jus Tenkina Mūsų produktus, Prašome Palikti Visą-žvaigždės ir Gerų Atsiliepimų Už mus.Jūsų Atsiliepimai bus Skatina mus DARYTI tai Geriau ir Toliau.Ačiū!

Specifikacijos Aprašymai
Tiekėjas Stilius: Europos
Prekės Pavadinimas: SANJIANG
Modelio Numeris: LY25
Savybės: Mini
Tipas: Decrustation Replės
Kilmės: Žemyninė Kinija
Tvarkyti stilius: TIESIAI
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
Prašymas: Wire Stripper

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-08-20

Dėkojame už jūsų verslą!

Anon

2023-07-04

nustatymas pjovimo gylis yra labai blogai. ne reccomanded

Anon

2023-04-10

Kaip tai veikia aprašymas

Jums taip pat patiktų