6 Vnt Pirmojo Etapo Baby Kūdikių Šaukštai Minkšto Patarimas Lengva Dėl Dantenų/Baby Mokymo Šaukštas Savęs Maitinti

Sandėlyje
€12.29 €4.67

Kategorijos: Motina & Vaikams
Prekės kodas: # s36241

100% Baby Saugaus Silikono: kūdikį šaukšteliai yra pagaminti iš 100% aukščiausios kokybės maisto kokybės silikono.Saugus kūdikiams be BPA, nr. PVC, nėra ftalatų arba nieko, kenksmingų arba toksiškų.Jis neturi potencialo sudėties-pavojus vaikams, net kramtyti, pagal dantis.Mumija galite naudoti juos maitinti kūdikį, su lengvumu.Ir silikono medžiaga yra geresnė šiluminė varža negu metalo ar plastiko, kūdikiams norėčiau jį naudoti.

Padaryta 1 Etapas Pašarams: 6-pack įvairių spalvų, kiekviena spalva šaukštas yra švelnus, prislopintas, ir pastelinės, kad yra patogūs kūdikių akys už jų akyse plėtros, o ne griežta, sočiųjų spalvų.

Minkšta, Lanksti Šaukštas & Patarimas: Šaukštai yra sklandus ir patogus kūdikio minkšti ir trapūs rankas be sudėtingų skulptūros ir modelius, kad patrinti rankas.Lankstus ir minkštas šaukštas patarimai neturi jokios paramos viduje ir nėra sunku, pavyzdžiui, plastiko ar metalo šaukštai, kurios yra geros apsaugos kūdikiams " trapi ir jautri burnas ir besivystančių dantų.Sklandžiai dizainas apsaugo nuo vandens ir maisto iš vis spąstai, pradedant kietasis yra vėjas su mūsų silikono šaukštai!

Bendable Dizainas: rankena gali būti sulenkta į kai kuriuos norimus pozicijas, padeda kūdikiui lengviau naudoti, ar geriau išmokti naudotis šaukštu, ir ji taip pat padeda mama maitinti jos į šoną ar į priekį.Tegul jūsų vaikas valgo su mažiau bėdų ir skatinti juos savarankiškai valgyti.Bet šaukštas yra itin patvarus, nors ji gali būti išlenktas bus, todėl motinos nereikės nerimauti apie tai krekingo arba breaking.įtrūkimų.

Svarbu Su Kūdikiai ir Lengva Valyti: Su minkštas ir spalvingas dizainas, jie puikiai tinka jūsų mažai vienas mealtime, kaip puréed maisto produktai, vaisiai ir jogurtas.Jis taip pat atsistoja į kramtyti, mesti ir supimas.Medžiaga yra natūraliai neteplios ir kvapas atsparus, kuri taip pat yra indaplovė saugus, turi būti lengvai valomi ir varėna-įrodymas, už papildomą giliai išvalyti.

Medžiaga: silikonas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

6 x šaukštai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos Aprašymai
Amžius: 4-6y
Medžiaga: Silikono
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų