Minimalistinės Piniginės Nešiojamų Kortelės Turėtojo Apsaugos Atveju " Apple AirTag Minimalistinio Priekinė Kišenė Atvejais AirTags Priedai

Sandėlyje
€7.70 €5.39

Minimalistinės Piniginės Nešiojamų Kortelės Turėtojo Apsaugos Atveju " Apple AirTag Minimalistinio Priekinė Kišenė Atvejais AirTags Priedai

Kulka Taškų: 1、Piniginės AirTag: Padėkite prietaisą AirTag į built-in tik suprojektuoti atveju, siekiant išvengti prarasti ir gyvenimas taptų patogesnis.

2、Kelis Saugojimo Skyrius: Mūsų ultra-plona piniginė AirTag yra plonas ir kompaktiškas, teikiantis daug vietos.Gali saugoti kredito kortelės, ID kortelės, banknotų ir daugiau.Mūsų piniginėje yra suprojektuoti, kad būtų patogu ir elegantiška tuo pačiu metu.Ji idealiai tinka kasdieniam naudojimui.

3、Puikus Kokybės Medžiagomis: Mūsų piniginės AirTag yra pagamintas iš PVC anglies pluošto/PU oda, kuri maža ir patvarus.Šios piniginės tinka jūsų prietaiso AirTag puikiai ir nėra lengva nulupkite, suteikti jums su maloni patirtis.

4、Dviguba Apsauga: Daugiau nei apsauginį dėklą už AirTag, tai piniginės taip pat naudoja RFID technologijas, siekiant išvengti neteisėto nuskaitymas, todėl nėra reikalo nerimauti dėl nuostolių.

5、puiki Dovana: Mūsų minimalistinės piniginės yra praktiškos, tvirtos, pagamintos iš aukštos kokybės medžiagų.Puiki dovana draugams, šeimos nariams, giminaičiams ir artimiesiems.Jis tinka kaip puiki dovana idėja, visos šventės ir progoms, pavyzdžiui, tėvo Diena, Valentino Diena, Kalėdos, naujieji Metai ir kt.

Aprašymas:

Mūsų Piniginė yra pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagų, siekiant turėti jums sekimo prietaisas ir korteles patikimai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PU/Anglies Pluošto

Spalva: Tipas-Juoda, Tipas B-Mėlyna, C Tipo-Anglies Pluošto Juoda

Naudojimas: tinka AirTag

Pakavimo Sąrašas:

Piniginė*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Specifikacijos Aprašymai
Tipas: Dirželis Žiūrėti
Taikymo Amžiaus Grupėje: Suaugusiųjų
Kilmės: Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas: Rondaful
Suderinamumas: Viskas Suderinama
Kalbos: Lietuvių

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų