55cm Kūdikis Miega Reborns Veiksmų Skaičius, Švietimo Žaislas Vaiko Gimtadienio Dovana

Sandėlyje
€99.63 €48.81

Kategorijos: Lėlės Ir Jų Priedai
Prekės kodas: # s367703

Savybės:

Pasirinkta Medžiaga-bamblys mergina lėlės viso kūno naudoti minkštas silikonas, vinilas, minkštas ir netoksiška medžiaga, pelėsių nemokamą ir vandeniui, dėvėti, atsparus su patvarus spektakliai, lengva priežiūra su šlapiuose rankšluosčiu arba rankų plovimo, prašome būti švelnus, jei keisti drabužius už jį.

Modeliavimo Reborns Lėlės: mielas Reborns lėlės priemonė val. 55cm/21.6 colių, su minkšta kūno ir realus rankų prisilietimo jausmas, akys atidaryta ilgos blakstienos, gražių veido ir ilgai pynimo, gyvenime, Pavyzdžiui, vaikiška mergina lėlės, bei skatinti vaikus bendrauti, žaisti kaip tikras draugas.

Mielas Gyvenime, Pavyzdžiui, Atgimsta: Atlikti su gražių veido, rankų ir kojų, gali būti vežami kaip tikri viena, rankų darbo kvalifikacijos pluošto plaukus, kurie yra gyvenime, pavyzdžiui, minkštos ir gali būti ištrinti iki minkštos rankšluosčiu ir lengva priežiūra, bamblys mergina lėlės taikomas sėdi, gulėti (negali būti stovas),kuris leis jūsų vaikams jaustis kaip jie žaidžia su draugu, jis gali būti patiekiamas kaip vaikų darželio kambario dekoracijos, puikus miego žaislą kartu su savo kūdikiams, mažiems vaikams, nuraminti ir palengvinti vienatvę & atskyrimo nerimas.

Platus Pritaikymas: Tinka bamblys, ikimokyklinio amžiaus vaikams ir namų veiklą, role-play ir auklėjimas žaidimas, bamblys mergina lėlės yra geras pasirinkimas močiutė kolektoriai ir draugų kolekcija.

Puiki Dovana: princesė bamblys mergina lėlės yra labai vaikams kaip gimtadienio dovana, Kalėdų dovanos, Naujųjų Metų dovana ir pan, tai bus geriausia vaikystės žaidimų draugais žaislas, skirtas vaikams, taip pat puikiai tinka hobbycollectors.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas, Vinilas

Produkto Matmenys: apytiksl. 55cm/21.65 colių

Grynasis Svoris: apytiksl. 1300g/2.86 lbs

Komplektą Sudaro:

1 x Bamblys Mergina Reborns Lėlės

1 x Šėrimo Butelis

1 x Pacifiers

1 x Vystyklų

(kiti priedai demo paveikslėlio rodymo nėra įtrauktas.)

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Specifikacijos Aprašymai
Sąlyga: Akcinė Straipsniai
Lytis: Unisex
Įspėjimas: -
Baterija: -
Kilmės: Žemyninė Kinija
Mfg Serijos Numeris: Mados
BJD/SD Požymis: lėlė
Tipas: MADOS LĖLĖS
Savybės: MINKŠTAS
Medžiaga: Vinilo
CN: Zhejiang
Rekomenduojame Amžius: 12+y
Matmenys: -
Elemento Tipas: Lėlės

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų