Naujas Baseinas Kopėčios Kilimėlis 90x23cm/90x40cm neslidus Apsaugos Žingsnis, Mat Virš Žemės Baseinas Kopėčios Kilimėlis PVC, atsparus Vandeniui Žingsnis Padas

Sandėlyje
€14.20 €9.94

Kategorijos: Namai Ir Sodas
Prekės kodas: # s37174

Aprašymas:

*1. Dydis: 23*90cm, 40*90cm

*2. Spalva: mėlyna

*3. Medžiaga: PVC

*4. Modelis: kaip parodyta paveikslėlyje

Savybės:

*1. Anti-slydimo Dizainas: paviršius neslystantis padas turi dėvėti, atsparus anti-slip sluoksnis.Šis netolygus dizainas labai padidina sukibimą tarp motina ir kopėčias, kad kopėčių gali būti patikimai pritvirtinti prie grindų baseinas, taip apsaugant jūsų saugumui metu laipiojimo plaukimo kopėčių.

*2. Premium Gumos: Tai PVC baseinas motina, kuri yra minkšta liesti, o ne lengvai neveikia.Storis baseinas žingsnis kilimėlis yra vienodas, apie 1,5 mm-1.6 mm, kuris gali būti laisvai supjaustyti į formą, jums reikia, ir turi ilgą tarnavimo laiką.Ši medžiaga yra neperšlampama ir smėlio-įrodymas, ir gali būti plaunami tiesiogiai.

*3. Apsauga: Išlaikyti jūsų baseinas kopėčios stabili, ir veiksmingai užkirsti kelią baseinas linijinės iš dėvimi ir deformuoti.

*4. Kelis Kartus: Šis kopėčių kilimėlis yra suderinamas su dauguma nešiojamų baseinas kopėčios, ir tai trunka iki nėra vietos, kai susukti, kad būtų lengva laikyti.Lietingą ir snieguotas oras, jis gali būti naudojamas durų kilimėliai, vonios kilimėliai, virtuvė kilimėliai, ir įvairių šlapias ir slidus scenos.

Komplektą Sudaro:

1 x Baseinas Kopėčios Kilimėlis

Pastaba:

Šviesos fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos Aprašymai
Medžiaga: PVC
funkcija 6: Priedai
2 funkcija: Premium Gumos
funkcija 1: Anti-slydimo dizainas
4 funkcija: Daug Kartų
Parama: Dropshipping
Kilmės: Žemyninė Kinija
funkcija 5: Baseinas Kopėčios Kilimėlis
3 funkcija: Apsauga

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų