Dviračių Multitool Nešiojamų Dviračiais, Dviračių Multitool Namų Tobulinimo Priemones, Dviračių Remonto Įrankiai Rinkinys, Skirtas Gyvulių Stuffers Kalėdų

Sandėlyje
€7.96 €5.33

Kategorijos: Dviračių Dalys
Prekės kodas: # s374632

Dviračių Multitool Rinkinys yra būtina turėti visi dviratininkai ir lauko entuziastai.Šis vadovas padės jums priveržkite veržles ir užtikrinti tikslią sugriežtinti ir atsipalaidavimo įvairių detalių.Su savo kompaktiško dydžio, rinkinys puikiai į Dviračio Krepšys, todėl idealiai tinka remontas scenarijų kelyje.Niekada neleiskite dviračių gedimai sugadinti jūsų lauko patirtimi ir vėl su patikimu multitool rinkinys.

Aprašymas:

Produkto pavadinimas: Dviračiu Multitool

Spalva:juoda

Medžiaga: chromo vanadžio plienas

Savybės:Priežiūros priemonė, veržliaraktis

Grynasis svoris: (vidut.) 124g

Svoris su paketas: (vidut.) 124g

Gaminio dydis: (vidut.)11.3*3.7*1cm/4.45*1.46*0.39 cm

Pakuotės dydis: (vidut.)11.3*3.7*1cm/4.45*1.46*0.39 cm

Pakavimo Sąrašas:

Dviračių Multitool*1

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengva Dviračių Priežiūra: Šį multi-funkcinis įrankių rinkinys leidžia jums remonto grandinės, priveržkite veržles, ir reguliuoti stabdžius ant savo dviračio be vargo.Išlaikyti savo dviratį top formos, kur ir bet kada, kai jums reikia.

2.Nešiojamų ir Kompaktiškas: Imtis savo Dviratį Multitool su tavimi visur, kur jums eiti!Jis lengvai telpa kišenėje ar dviračio krepšys, ir kortelės raktu stilius leidžia jums koreguoti, greitai ir lengvai.Niekada nebus sugauti be teisės įrankis dar kartą.

3.Meed Jūsų Poreikius: Su dydžių veržliarakčiai pasirinkti iš, mūsų Dviračių Multitool užtikrina puikų sukimo ir atsipalaidavimo skirtingų dalių.Dabar galite pasirinkti tinkamas raktu jūsų poreikius ir tvarkyti varžtai ir veržlės, įvairių dydžių, su lengvumu.

4.Chrome Vanadžio Plieno Medžiaga: Pagaminti iš chromo vanadžio plieno, šis patikimas remontas kompanionas gali dirbti.Investuoti į esminius remonto įrankis, kuris padės jums važiuoti su savimi, nesvarbu, kur jūsų kelionės jus.

5.Taikymo sritis: nesvarbu, Ar jums reikia nustatyti vienodo padangų, koreguoti savo stabdžius, arba sugriežtinti savo vietą, tai dviračių multitool gali suteikti reikiamos pagalbos.Tai taip pat puikus kasdienio namų remontas, kempingas, žygiai, ir kitų veiklos lauke ir remonto scenarijus.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų