Helovinas Partija Pasisako Vaikams Streso Kamuoliukus Partija Pasisako Vaikams Išspausti Žaislų Asortimentas Halloween Party Džiaugtis Gimtadienio Dovanos

Sandėlyje
€4.26 €2.97

Kategorijos: Lėlės Ir Jų Priedai
Prekės kodas: # s377254

Helovinas vaikams streso žaislų asortimentas yra pilnas Helovinas elementus ir puikus Helovinas šalis reikmenys.Patogu išspausti ir ne daugiau nuobodu, šie žaislai yra puikus streso buster vaikams.

Medžiaga: TPR

Dydis: Apie 3*3*5cm

Pastaba: stilius yra atsitiktinis, traiškymo spalvos lange, transportuojant, įdėti spalvos lange, o žaislai, į maišelį, ir jums reikia įdėti spalvos langas į spalvos lange patys gavęs jį!

Sąrašas: 10* Helovinas išspausti žaislai vaikams

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nenumatytų Įdomus: Tai Helovinas žaislų asortimentas suteikia 10 išspausti žaislai vaikams, kiekvienas su atsitiktinis stilių visiškai Helovinas elementus.Šie minkšti ir žaislai yra puikus sumažinantis diskomfortą ir padaryti labai partija pasisako, apgauti ar gydyti dovanos, ar creepy dekoro jūsų namuose.Ruoškitės puikūs patirtis alsuoja stebina įvairių!

2.Terapinės Privalumai: Pagaminti iš nekenksmingos TPR medžiagos, mūsų Helovinas išspausti žaislai yra minkštas ir lankstus saugus ir patogus grojimo.Mėgaukitės gydymo įtempių, o jūsų vaikai turi nerimauti nemokamai ir įdomus užpildytame žaidimo patirties.

3.Juokingas Žaislai: Atkurti lėtai ir išspausti šių įdomus Halloween žaislai spaudai streso ir nepatogumų.Pagamintas iš minkštos ir elastingos medžiagos, jie atneš džiaugsmą vaikams ir išlaikyti juos linksmino.Puiki dovana Helovinas!

4.Asorti Helovinas Simbolių: Padaryti jūsų Halloween vakarėlį nepamirštama su mūsų goodie bag užpildų, gimtadienio dovanos, karnavalas prizus, žaislų asortimentas, ir Helovinas šalis malonių.Šios spaudimo žaislai vaikams yra švelni, žavinga, ir būna įvairių baisu simbolių, kurie bus įtraukti švenčių žavesio į savo renginį.Plius, jie siūlo įtempių ir jutimo žaisti privalumų, kad kiekvienas vaikas bus meilė.

5.Geras Helovinas Šalys: Pakelti savo Helovinas šalis tiekia įspūdingas mūsų išspausti žaislai vaikams.Saugus ir populiarus tarp berniukų ir mergaičių, šių žaislų būna įvairių baisu formų ir spalvų.Stebėkite, kaip jūsų vaikai sprogimo nuspaudžiant ir šoktelėti šie minkšti žaislai, ir pateikti juos kaip papuošalai, šaliai, džiaugtis, ar prizų už garantuotą nukentėjo Halloween party!

Specifikacijos Aprašymai
Rekomenduojame Amžius: 14+y
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų