Stick Šļakstēties Reaktyvusis Tikslus Šļakstēties Tikslus, Lipnus Popierius Šļakstēties Tikslus Lipdukai Šļakstēties Tikslus Lipdukai Dvikova Medis

Sandėlyje
€6.21 €4.16

Kategorijos: Sportas Ir Pramogos
Prekės kodas: # s40102

Tobulinti savo įgūdžius su mūsų lipnios ir sutvertas popieriaus Šļakstēties Tikslus.Matyti poveikį savo fotografiją iš tolo, ir naudoti juos įvairių kulka tikslus.Puikus medžiotojų, mūsų tikslai greitai gali padėti jums pagerinti savo šūvio tikslumą.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šļakstēties Tikslų Aplinkosaugos ¾enklelis

Spalva: fluorescencinė geltona

Medžiaga: popierius

Matmenys: apvalus skersmuo

(apytiksl.)7,6 cm/2.99 cm

Bruto svoris: 100 lapų per roll 113g

Pakuotės dydis: 100 lapų roll

(apytiksl.)8*6*6cm/3.15*2.36*2.36 cm

Pakavimo Sąrašas:

Šļakstēties Tikslus Lipdukai*100

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.On-the-Go Praktika: Imtis savo tikslo praktiškai bet kur, lengvai!Mūsų lipnus popierius tikslai būna ritinys 100 vienetų, tai patogus ir nešiojamų, dizainą, kuris tinka jūsų kišenėje.Niekada nerimauti bėga tikslų dar kartą!

2.Stipri, lipni: Mūsų Šļakstēties Tikslus Lipdukai yra skirtos neprilygstamą tikslumą išskirtines sukibimo ir temperatūros prisitaikyti.Galite klijuoti juos į kartono ar metalo tikslinės lentynos ir iš naujo nustatyti tikslus, kai jums patinka, neprarandant savo rankena.

3.Naudoti Tiesiog: Perorganizuoti savo tikslinių praktiką su geltona, liuminescencinės Šļakstēties Tikslus Lipdukai!Mėgaukitės tobulina savo fotografiją įgūdžius su lengvai ir patogiai.Aiškiai matyti, tolimojo tikslus ir įvertinti savo veiklos rezultatus su matomas poveikis, be vargo pagerinti tikslumą.

4.Fluorescencinės Geltonos spalvos Poveikis: Žr. poveikį savo fotografiją iš tolo fluorescencinė geltona tikslus, sutaupyti laiko ir energijos vaikščioti pirmyn ir atgal.Sekti savo fotografiją tikslumo, be vargo!

5.Plačiai Taikomas: Padidinti savo fotografiją įgūdžius su Šļakstēties Tikslus Lipdukai.Idealiai tinka visų apšvietimo sąlygomis, taikyti šias normas prie bet kokio paviršiaus aukščiausios rezultatus, kai praktikuojančių dėl įvairių kulka tikslus.Imtis savo praktikos patalpoje ar lauke.

Specifikacijos Aprašymai
Modelio Numeris: Šļakstēties Tikslų Aplinkosaugos ¾enklelis
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų