EASEDON D105R-CL Center Lock Dviračio Galinis Hub Kelių Diskiniai Stabdžiai Tiesiai Traukti Per Ašies 12x142mm 4 Pawls HG XD XDR 24 28Holes 230g

Sandėlyje
€100.06 €77.04

Žymos: center lock dviračio galinis hub, per ašies diską, šakotuvai, kelių diskiniai stabdžiai, traukti per hub, stebulės priekiniai xd

Kategorijos: Dviračių Dalys
Prekės kodas: # s406739

MODELIS:EASEDON D105R-CL

TIPAS:Tiesiai Traukti

NAUDOJAMA:MTB/ROAD DISKAS

MEDŽIAGA:Aliuminio Lydinys

STABDYMO SISTEMA:Diską(Center Lock)

GABARITAI:14

SKYLIŲ:24/28

SVORIS:230g

SPALVA:Juoda

UŽDARŲJŲ GUOLIS:4

PAWLS:4

AŠIS:QR 12mm

O. L. D:142mm

KASETĖS ĮSTAIGA:HG/XD/XDR

PASTABA:atkreipkite dėmesį, šakotuvai specifikacijos jums reikia, kai jums užsisakyti

Stebulės Ašies Funkcijos:

TA12mmx142mm

Kasetės Kūno Funkcijos:

HG 9/10/11S

XD 11/12S

XDR 12S

Pritaikymas

Pritaikymas paslaugų (tokių kaip skirtingų produkto dydis, logotipo lipdukas ...) yra.Jei jums reikia paslaugų, prašome palikti mums pranešimą arba pokalbių su mumis iš anksto.Mūsų klientų aptarnavimo atsakytų į bet kokį klausimą iš jūsų.

Pristatymas

Paprastai, Prekės bus išsiųstos per Smartlaikrodis.lt Pristatymo/EMS/Kinija Paštu Oro Sklypas.Jei norite, kad kiti siuntimo būdai (DPD/UPS/DHL/FedEx/TNT...kitos specialios eilutės), jums gali tekti mokėti papildoma laivybos mokestis.Siuntimo greitis yra skirtingas.

Jei jūsų pristatymo adresas yra atokioje vietovėje, bus galima už papildomą mokestį.Jei nesate tikri, susisiekite su mumis iš anksto.

Jūsų sklypo bus išsiųsti per 5 darbo dienas po jūsų sėkmingo apmokėjimo.Specialios specifikacijos, tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau.Sekimo numerį bus pateikti kuo jūsų sklypas yra vežamos kartu su paketas nuotraukas.

Mokėjimo

Smartlaikrodis.lt yra parama (Pvz., Kredito Kortelės, Banko pavedimu, Western Union,Paypal ir kt.). 100% saugus mokėjimo.Jei turite problemų dėl mokėjimo, prašome susisiekti su mumis instrukcijos.

Garantija

Mes turime kokybės užtikrinimo dienos.Jei prekė yra su trūkumais per garantijos terminą dėl kokybės problemos, Naujų elementų ar Pataisytus elementus bus išsiųstas jums, kaip greitai, kaip mes gauti pakeisti.Arba galite pasirinkti, gauti grąžinamąją išmoką (accroding produktų).Prašome atkreipti dėmesį, garantija neapima nelaimingų atsitikimų, žmogaus gedimo ar netinkamo naudojimo.

AČIŪ už jūsų paramą.Kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

Specifikacijos Aprašymai
Kasetės Įstaiga: HG/XD/XDR
Spalva: Juoda
Kategorijos: Stebulės Guolis
Skylių skaičius: 28 Skyles
Kilmės: Žemyninė Kinija
Freehub: HG
Stabdžių Sistema: Diskiniai Stabdžiai
Medžiaga: aliuminio
Ašis: PER, 12mm
Dydis: 142mm
Stebulės Skylės Skaičius: 24Holes
O. L. D: 142mm
Kalbėjo Skylę: 24 - 28
Prekės Pavadinimas: EASEDON
Pozicija: Galiniai

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-05-08

Puikus Produktas ir puikus Pardavėjas!! Aš esu labai patenkintas

Jums taip pat patiktų