Kūdikio Vežimėlis Krepšelį Akių Kabinti Saugojimo Krepšys Kūdikio Vežimėlio Krepšys Vežimėlis Organizatorius Sėdynės Kišenė Vežimo Krepšys Vežimėlio Priedai

Sandėlyje
€46.75 €16.36

Kategorijos: Motina & Vaikams
Prekės kodas: # s40861

Savybės:

1. Sluoksniuotos saugojimo, tvarkingas ir tvarkingai, lengva priimti, nemokamai rankas.

2. Didelės talpos, lengvai saugoti visus kūdikio reikmenų, pvz., butelių, audinių, sauskelnes ir pan., lengva keliauti.

3. Lengvas, lengva nešiotis, mažo dydžio,, didelės talpos, sulankstomas sandėliavimui, neužima daug vietos.

4. Pagamintas iš aukštos kokybės lino audinys, ji yra atspari purvui ir dėvėti, lengva valyti, švelni ir orui, ir gali būti plaunami vandeniu.

5. Matoma tinklo projektavimas, šešiakampio tinklo projektavimas, kieti ir tvirti, aukštos kokybės snap mygtukų, sklandžiai atidarymo ir uždarymo, tvirtas ir patvarus.

Specifikacija:

Gaminio dydis: Apie 13.38*11.81 į

Produkto svoris: Apie 50g

Gaminio pakuotės: OPP krepšys

Produktų Sąrašas:

Kūdikio vežimėlis kabinti grynasis*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kabo Saugojimas: Tai universalus vežimėlis maišeliai su tvirto dirželiai ir kupė pakabinti iš vežimėlio rankena, kad būtų lengva naudotis ir " hands-free prieiga.

2.Švelni ir Orui: Šios vežimėlis saugojimo maišeliai yra pagaminti iš aukštos kokybės lino audinio, kuris yra patvarus, o ne lengvai išnyks, kai jis yra veikiamas vandens.

3.Vietos Taupymas: Mūsų vežimėlis saugojimo krepšys yra itin lengvi ir turi didelės talpos, jį galima pakabinti ant vežimėlio, kai jūs einate, ir jis neužima vietos.

4.Lengva naudoti: Mūsų vežimėlis akių maišą galima įrengti tik keletą minučių, su dirželiais ir snaps suprojektuoti du kartus užtikrinti ir apsaugoti nuo kritimo.

5.Kelionės Esmę: multi-funkcinis laikymo krepšys, lengvai gali saugoti visus kūdikio reikmenų, pvz., butelių, audinių, sauskelnes ir pan., patogus keliauti.

Specifikacijos Aprašymai
Pagrindinė Medžiaga: Poliesteris
Stilius: Viena Pakuotė
Elemento Tipas: Vystyklų Krepšiai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Modelio Tipas: Kietas
Uždaryti Tipas: Hasp

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų