2X Plečia Failo Aplanką Gėlių A4 Ir Raidžių Dydį Archyvinių Failų Turėtojas Organizatorius 8 Kišenės (Mėlyna)

Sandėlyje
€16.27 €10.58

Vežti dokumentų, tarp tarnybos ir kliento susitikimą ar iš klasės studentų namuose gali būti sudėtinga.Dokumentai yra subtilus ir užtikrinti, kad jie liktų apsaugotas, kai vyksta iš vietos į vietą yra ne visada lengva.Tai plečia failai gali būti naudojami spintos ar stalinis padėti sutaupyti vietos ir išlaikyti viskas tvarkinga, ar turėtojai gali būti naudojamas tik transporto dokumentus iš vienos vietos į kitą, nes tai labai lengvas ir nešiojamas.

VISUS PALAIDŲ POPIERIAUS ORGANIZUOJAMAS: Organizuoti savo namų ar klasės užduotys, kuponai ir pirkinių sąrašus, namų ir failus, mokesčių ir finansinės veiklos dokumentus šioje didelės talpos failo aplankus, ne daugiau bėdų dokumentuose, šio dokumento organizatorius yra skirtas taupyti laiką ir padaryti jūsų gyvenimą daug paprasčiau.Tinka naudoti biure, namuose, mokykloje asmeniniam naudojimui, arba, kaip verslo dovanos, tinka visų amžiaus.

LINKSMAS SPALVOS IR GĖLIŲ MODELIS: Jie yra labai geros kokybės - drąsus, ryškių spalvų ir žavinga modelį, nustatyti šių būdas be standartinių aplanko "office".Puikus pažvelgti ir rankena.Šių cute failo aplankus malonu, kad savo nuobodu puslapius ir įtraukti kai kurie iš komfortą savo kasdienį darbą.

Ši žavinga failo aplanką padarys jūsų gyvenimą daug paprasčiau, przystawkę uždarymo, tai plečia failą, o ne į "voko" tipo uždarymo, tai yra lengva atidaryti ir uždaryti.7 skirtukai yra puikus plotis galite pažymėti jį, Pakankamai kišenės už viską ir plečiasi gana plati, kad tilptų prarado popieriaus.Tai yra puikus failo aplanką visiems.

PLEČIASI FAILUS SU 8 KIŠENĖMIS: Šis aplankas yra 8 keletą skirsnių laikyti failus organizuotas, galite tinkinti skirtukais už savo skirtingų projektų.Susirinko visus svarbius dokumentus, ir ją organizavo pagal kategorijas kiekvienos kišenės.Dabar jūs galite rasti viską, ko jums reikia.Home informacija, automobilių pavadinimai, draudimo ir dar daugiau.

AIŠKU, KIŠENĖS PRIEKYJE: akivaizdu, kišenės priekyje offile aplanką, ir truputį lango priekyje yra naudinga išlaikyti jūsų organizuotas, nes jūs galite įdėti, ką tik norite ženklas savo failus.

PASTATYTAS STIPRUS, KAD TRUKTI ILGAI: Aukštos kokybės PP medžiaga yra lengvas ir tvirtas.Ji gali išlaikyti savo svarbius dokumentus, tvarkinga ir organizuota, taip pat apsaugoti nuo bet kokių pažeidimų.

MIELAS IEŠKO PLEČIA FAILŲ: Jame su gražių gėlių modelio, tai yra įdomus failo aplanką gręžimo failus.Tai suteikia jums daugiau malonumo darbo procesas.Ryškių spalvų, nustatyti šių būdas be standartinių aplanko "office".

PATOGUS DYDIS KELIONĖS: 12.8 colių (L) x 9,4 colių (H) x 0.8 colių (W), tinka A4 ir laiško dydžio popieriaus, šio failo savininkas yra labai nešiojamų gabenimo dokumentų, tarp tarnybos ir kliento susitikimą ar iš klasės studentų namuose, puikiai į savo kuprinę, nes nėra didelių gabaritų ne visi.

SVARBU FAILO APLANKUS VISIEMS: Idealiai tinka namuose, biure, asmeninio naudojimo ar laikyti savo failus, tvarkyti ir rūšiuoti pagal dozatoriumi, ji bus sekti savo dokumentų lengvai.

Spalva: mėlyna

Medžiaga: PP

Pakuotės Turinys:

2 x Plečia Failo Aplanką

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų