Baby Kuprinė Pagalvė Pagalvėlės Kūdikio Kuprinė Anti-Rudenį Pagalvę Anti-susidūrimo Vėžlys Formos Orui Reguliuojamas Galvos Raštas

Sandėlyje
€18.97 €9.30

Kategorijos: Motina & Vaikams
Prekės kodas: # s41099

Mūsų Kūdikių Galvos Raštas Kuprinė sujungia saugos įdomus jūsų mažas vaikas!Pagamintas su minkšto PP medvilnės ir suprojektuoti super apsauga, ši kuprinė apsaugo jūsų kūdikio pečiai nuo pabrėžė.Tai puiki gimtadienio dovana, naujų tėvai, kurie nori, kad jų vaikas saugus, o todėl, įtraukiant juos.

Dydis: 33*19*6CM/12.99*7.48*2.36 Į

Medžiaga: kvėpuojantis akių, PP medvilnės

Sąrašas:

Kūdikio galvą raštas kuprinė*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Mielas vėžlys forma: patirtis su mūsų kūdikių galvos raštas kuprinė puošia žavinga mažai vėžlys.Minkštos ir lengvos medžiagos užtikrina puiki apsauga nuo smūgių, o reguliuojami dirželiai užtikrinti patogiai.

2.Ergonomiškas Dizainas: Mūsų Kūdikių Galvos Raštas Kuprinė yra sukurta tam, kad užtikrinti maksimalią apsaugą ir komfortą už jūsų mažas vaikas galvos ir atgal.Su kvėpuojantis akių audinio leidžia ventiliaciją, o minkštas PP medvilnė suteikia pagalvėle.

3.Puikią Paramą: Mūsų kūdikių galvos raštas kuprinė suteikia puikią pagalvėle apsaugoti jūsų mažas vaikas galvos ir nugaros nuo smūgių ir sumušimų.Minkšta ir kvėpuojanti medžiaga užtikrina komfortą ir ilgaamžiškumą.

4.Lengvai pritaikomas ir patogus tvirtinimas: Mūsų kūdikių galvos raštas kuprinė ateina su lanksti dirželio ilgis, užkirsti kelią peties streso ir užtikrinant maksimalų komfortą.Peties dirželis yra reguliuojamas ir tinka puikiai į savo vaiko atgal.

5.Praktiška Dovana-tai, kad Mūsų kūdikio galvą raštas kuprinė užtikrina saugumą jūsų mažylis vaiko galvos paminkštinimas poveikį kritimų ir susidūrimų.Ši dovana naujų tėvų, vaikų diena, ar gimtadienius suteiks ramybę ir apsaugą kūdikiui.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Medžiaga: Poliesterio / Medvilnės
Lytis: Vyras
Sezonas: Vasaros
Modelio Numeris: kūdikio galvą raštas kuprinė
Įdaru: PP Medvilnės
Amžius: 25-36m

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų