Eterinis Aliejus Difuzoriaus Aromaterapija Aliejus Difuzoriaus Ultragarso šalto Rūko Difuzorius su Drėkinimo Auto Shut-Off " Home Office

Sandėlyje
€42.28 €21.14

Žymos: aliejus difuzoriaus aromaterapija aliejus difuzoriaus

Kategorijos: Blynas Kūrėjai
Prekės kodas: # s418185

Funkcija

Liepsnos Aromato Difuzorius-Tai drėkintuvai, aromatas, difuzorius, ir net naktį lempos.Aromaterapinis difuzorius buvo dizaino LED žibintai kartu su rūko, rodo realu liepsnos poveikis, kuris atneš atmosferą romantiškas ir gydymo naktį.

25dB Super Tylus -- Suteiktas unikalus triukšmo mažinimo technologija, eterinis aliejus difuzoriaus, tai triukšmas gali būti kontroliuojamas žemiau 25dB bendradarbiauti su liepsna naktį su reguliuojamu šviesos ryškumą sukurti tobulą miego aplinką.

Drėkinimo Auto išjungti -- difuzoriaus bus automatiškai išsijungtų, kai vanduo senka.Tai reiškia, kad ji bus saugiau mums, ypač vaikams.Šiltas patarimai: prašome naudoti 5V 2A adaper, arba jis bus ne darbo, jei naudoti su adapteriu.

Pridėti eterinio Aliejaus & 7H drėkinti-Jūs galite pridėti eterinių aliejų į vandenį, sumažinti nuovargį, sumažinti stresą.Šis šalto rūko drėkintuvas bakas yra 180ml, kuri truks apie 7H drėkinti, kuris gali valyti ir humidify ore išlaikyti jus nuo sausos odos ir chapped lūpų.

Puiki Dovanų Idėja Visiems-Mūsų liepsna naktį šviesos dizainas yra puikiai tinka bet kokio dekoro.Jūsų draugai ir šeima bus meilės šį atvėsti aliejus difuzoriaus!

Techniniai duomenys:

Vandens bako talpa: 180ml

Nominalus įėjimo: DC5.0V/2.0 A

Darbinė srovė: ≤900mA

Nominali galia:

Purškimo apimtis: 15 - 20ml/h

Gaminio Dydis: 171 *75* 101mm

Gaminio medžiaga: ABS/PP/Elektroniniai komponentai

Pakuotė:

Difuzorius*1,

USB kabelis*1,

Instrukcija*1

Pastaba:

*Prašome naudoti standartinį 5V 2A išvesties adapteris.Jei naudojate adapteris mažesnis nei 5V 2A, ji bus sukelti nepakankamos galios ir įtakos įprastos darbo.

*Prašome naudoti standartinį 5V 2A išvesties adapteris.Jei naudojate adapteris mažesnis nei 5V 2A, ji bus sukelti nepakankamos galios ir įtakos įprastos darbo.

Specifikacijos Aprašymai
Maitinimo tipas: USB
Prašymas: 10㎡
Formos: Kita
Laiko Funkcija: No
Klasifikacija: Drėkinimas
Veikimo Būdas: Klaviatūros Tipas
Tipas: Ultragarsinis Drėkintuvas
Galia (W): 5w
Drėgmės Kontrolė: Fortepijonui Tipas
Drėkinimo Metodas: Ultragarso
Naudoti: Namų ūkio
Triukšmo: 36db
Talpa: 1L
Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
Vandens trūkumas Power-off Apsauga: Taip
Įrengimas: USB
funkcija: Ultragarso Sterilizuoti
Įtampa (V): 5V
Rūkas Lizdo Kiekis: Vienas/a
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų