1 Pora Dviračio Rankenos Rankena, Ergonomiškas Stabdžių Sistema Užraktas ant Rankenos Padengti Aliuminio Lydinio, Guminės Spaustuvai, skirti BMX MTB Dviračių Priedai

Sandėlyje
€25.35 €16.73

Kategorijos: Dviračių Dalys
Prekės kodas: # s421306

1.Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės tvirtinimo varžtai pagaminti iš gumos ir aliuminio lydinys, suderinamos su darbalaukio anti slip dizainas.

2.Ergonomiškai sukurtos rankenos su aukštos patogumą dėvėti, galite sumažinti rankų nuovargį ir sumažinti vibracijos važiuojant.

3.Dydis: 140 milimetrų ilgio, tinka įprasto dviračio rankenos, kurio skersmuo maždaug 22.2 mm (0.87 cm).

4.Tinka dviračių tipų - tinka 22mm rankenos (standartinė konfigūracija labiausiai dviračiai).Idealiai tinka kalnų dviračiai, vienas greitis dviračiai, fiksuotos pavaros dviračiai, sulankstomas dviratis, kelių dviračiai, commuter/miesto dviračiai ar visus kitus dviratį su standartine 22mm rankenos.

5.Lengva įdiegti: Stumkite rankenėlę ant vairo, nustatykite jį į tinkamą poziciją, prisukite varžtus pagal laikrodžio rodyklę, ir, galiausiai, ir įstatykite dangtelį.Stabili strypų įkišimo, veiksmingai užkirsti kelią dulkių, lietaus, ir šiukšles.Pridedamas 2VNT Allen raktas padeda sutaupyti daug laiko.

Techniniai duomenys:

Modelis: Dviračio rankenos danga

Tipas: dvipusis užraktas

Spalva: Juoda

Kalibras: 2.22 cm (dažniausiai naudojamas rinkoje)

Medžiaga: guma+aliuminio lydinys

Paketas apima:

Dviračių rankena * 1 pora

Vidinis šešiakampis raktas * 2

Specifikacijos Aprašymai
Medžiaga: Alluminium Lydinio+Gumos
Tipas: Dviračio Rankenos
Ilgis (cm): 13,5 cm
Plotis(cm): 2.2 cm
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų