Dviračio Pedalą, priešslydžio sistema Pins Anti-vibracijos Kelių Dviračio Pedalas Lengva Įdiegti ir Naudoti, Geros Deformacijos Atsparumą taupantis

Sandėlyje
€14.29 €10.43

Kategorijos: Dviračių Dalys
Prekės kodas: # s423149

Savybės:

1. Lengva Įdiegti ir Naudoti: kairysis pedalas L, teisę pedalas yra R, o 9/16 colių Cr-Mo plieno velenas tinka dauguma kalnų dviračiai, sausumos dviračiai ir kt.Į 4.1-colių pločio platformos ir ergonomiškas 0.78 ultra-light pedalas su didelės spartos DU guoliai gali suteikti ilgalaikį važiavimo komfortą ir pagerinti pedalo efektyvumą.

2. Geras Atsparumas Deformacijai: Gražus, geras atsparumas deformacijai, su 3 guoliais, tvirtas, patvarus ir lengvas.Trys super-sealed guoliai turi geras lygumą ir gali sutaupyti energijos per tolimojo vairuotojo.Dviračio pedalas tik sveria apie 380 gramų/pora.

3. Aukštos kokybės Medžiagos ir Aukštos kokybės Dizainas: Pagamintas iš aliuminio lydinio ir didelio stiprumo chromo-molibdeno veleno, anti-vibracijos ir atsparumas dilimui.Meno dizaino ir stilingas pedalai, kad šviesos dviratį labiau tinka savo dviratį.Įmontuotas didelės spartos guolių pagerina stabilumą pedalai.Jojimo yra tepalu ir taupantis.

4. Anti-slydimo Kaiščius: yra 16 priešslydžio sistema, segtukai ant kiekvieno pedalo siekiant užtikrinti stabilią pozą ir tvirtai įsitvirtinti.Paviršiaus priešslydžio sistema valdyba yra tvirta ir nėra lengva skaidrių, užtikrinant vairuotojo saugą.Didelio platforma pedalas yra ideali ilgalaikio vairavimo komfortą ir minti pedalus efektyvumą.

5. Didelis Universalumas: Standartinė apie 9/16 colių veleno.Tinka BMX, dėl MTB, kalnų dviračiai, hibridiniai dviračiai, off-road transporto priemonėms, sulankstomi dviračiai, sausumos dviračiai, lenktynių dviračiai, unicycles, miesto dviračiai, unicycles, ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Spalva: juoda, raudona, juoda titano, juoda, aukso

Svoris: apie 380 gramai

Sriegio skersmuo: apie tai, kaip 14mm/skirti 0,56 colių

Pedalas dydis: apie 104*105*21mm/4.09*4.13*0.83 colių

Pakavimo Sąrašas:

Dviračio Pedalas*2

Pastaba:

1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

Specifikacijos Aprašymai
Naudoti: Kelių Dviračiai
Pedalas Prietaiso Kategorija: Guolis
Dydis: 104X105X21mm
Medžiaga: Aliuminio/Lydinys
Modelio Numeris: Dviračio Pedalas
Pedalas Kategorija: Ultralight Pedalas
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų