Kepimo Dekoravimo, Modeliavimo Pirkinių Krepšelį Miniatiūriniai Lėlių Vežimėlis Aksesuaras Vaidmenų Žaidimas Baldai, Dovanos Playsets

Sandėlyje
€6.11 €3.91

Kategorijos: Lėlės Ir Jų Priedai
Prekės kodas: # s434306

Kepimo Dekoravimo, Modeliavimo Pirkinių Krepšelį Miniatiūriniai Lėlių Vežimėlis Aksesuaras Vaidmenų Žaidimas Baldai, Dovanos Playsets

Saugos Medžiaga: Pagaminti kvalifikacijos plastikinių medžiagų,netoksiškas, su sklandžiai dizainas,atsparumas dilimui, kuri yra saugos vaikams žaisti su.

Realus Žaislas: Derliaus sukurtos miniatiūrinės pirkinių vežimėlio, vairas gali permesti su saugojimo funkcija(lengvas guolis), kurių ji yra reali ir tinka dekoravimo, lėlių namelio.

Mokymosi: Su gera stimuliacija ir mokymus vaikams, nustatyti jų pažinimo galimybes lėlės namas priedai ir skatinti vaikų rankų judesių koordinavimą ir "PASIDARYK pats" hands-on " galimybes.

Žaislo Modelis: Tai tik žaislas modelis, negalima naudoti kaip nekilnojamojo pirkinių vežimėlio, prašome taip pat atkreipti dėmesį ir neleisti vaikams valgyti ar bet sužeisti, per klaidą.

Plačiai Nuskambėjo Naudojimas: Tinka namuose, papuošalai, vaidmuo žaisti žaidimus ir taip pat puikus pasirinkimas "PASIDARYK pats" lėlių ar namų stalo dekoracija.Geriausia Dovana: puikus pasirinkimas, vaikų gimtadienio dovana, Kalėdų dovana, kuri tinka vaikams, vaikiška berniukų ir mergaičių.

Komplektą Sudaro: 1 x Miniatiūriniai Lėlių Pirkinių Vežimėlio Žaislas

pastaba: Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Specifikacijos Aprašymai
Rekomenduojame Amžius: 12+y
Medžiaga: plastikiniai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų