Kriaukle Sandėliavimo Turėtojas Dishcloth Džiovinimo Stovas Teleskopinis Kriaukle Lentynos Drainer Muilu Kempine Saugojimo Nutekėjimo Krepšelį Indų Rankšluostį

Sandėlyje
€21.73 €10.86

Kulka Taškų:

1、Įdiegti Lengvai: Tai kriaukle stalčiuko turi stiprių klijų dizaino, kad būtų galima pritvirtinti prie bet kokio lygaus paviršiaus, be papildomų įrankių, kurie padeda jums visiškai išnaudoti savo virtuvės erdvę ir saugo jūsų kriaukle plotas tvarkinga ir organizuota.

2、Švarus ir Sausas, Countertop: Mūsų kriaukle stalčiuko turi, drenažo skyles ir nuimamas drainboard, kad išlaikyti jūsų dishcloth sausas ir savo countertop švarus.Ji taip pat tarnauja kaip dishcloth džiovyklė.

3、Padidinti Savo Kriaukle Vieta: Su šiuo kriaukle stalčiuko, jūs galite laikyti savo ploviklių, patiekalas gelis, indų, rankšluosčių ir kempinės tvarkingai sudėti ir lengvai pasiekiami, palaikyti higieną jūsų virtuvėje.

4、Patikimas Medžiagas: Šis kriauklė stalčiuko yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagų, kurios gali atlaikyti ilgą laiką naudoti.Tai yra kriauklė kempinės laikiklis, kuris apsaugo jūsų sponge sausas ir švarus.

5、Lengva laikyti Mažus Daiktus: Šis kriauklė stalčiuko ateina su kabliukais ir didele apkrova guoliams, kad jūsų virtuvė organizuota ir tvarkinga.Jūs galite pakabinti kempinės, rankšluosčiai, ir daugiau.

Kriaukle stalčiuko - Lengva Įdiegti ir Išlaikyti Stalviršio Švarus

Aprašymas: Šis kriauklė stalčiuko yra puikus laikyti ploviklių, kempinės, šepečiai ir kiti smulkūs daiktai.Ji yra lengva įdiegti be jokių gręžimo ar reikiamų įrankių.Tiesiog pridėkite ją prie kriauklės krašto.Stovo yra pagamintas iš patvaraus ABS, kad atsparus nuo rūdžių ilgai naudoti.Ji taip pat turi drenažo skyles, siekiant užkirsti kelią vandens kaupimosi ir saugo savo daiktus, sausas ir švarus.Su šiuo kriaukle stalčiuko, galite sutaupyti vietos ir laikyti savo countertop tvarkinga ir organizuota.

Specifikacija: 1. Dydis: (maždaug)26*12.2*4.6 cm/10.24*4.8*1.81 cm

2. Medžiagos: ABS

Pakavimo Sąrašas: 1pcs* Kriaukle Nusausinti Stovo

Specifikacijos Aprašymai
Medžiaga: Abs
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų