Maršrutizatorius Liftas Rinkinys Maršrutizatorius Plokštė 65Mm Varikliai Medienos apdirbimo Kelvedžio Lentelė Workbench Žoliapjovės Graviravimas Mašina

Sandėlyje
€87.44 €58.59

Žymos: maršrutizatorius liftas rinkinys maršrutizatorius plokštė

Kategorijos: Įrankiai
Prekės kodas: # s43718

Savybės: [Lengva įdiegti] tiesiog nustatyti, su sriegiu statramstis ant stalo

[Įvairias programas] Jis tinka rašomasis stalas, medienos apdirbimo antras elektriniai medžio frezavimo apverstas, ir kt.Jis gali įspausti frezavimo staklės su diametras 64~66mm.

[Super lift kelionių] Paprastai brangesnis kėlimo bazė gali būti panaikinti iki 40mm (1.57 colių).Šis produktas gali būti pakeltas į 51mm (2inch), ir ji gali būti panaikinta 1mm kiekviename žingsnyje

[High quality] pagrindinis korpusas pagamintas iš aliuminio lydinio, CNC apdirbimo, sklandžiai ir ryškus paviršius, statramstis, rūdžių įrodymas ir anti-korozijos ir ilgą tarnavimo laiką.

Maksimalus kėlimo eiga: 51mm (2inch)

Kėlimo režimas: rankinis kėlimo, įrengtas rankinis kėlimo strypas

Tinka frezavimo mašina: universalus modelis, tinka frezavimo mašina su variklio skersmuo tarp 64~66mm

Medžiaga: aliuminio lydinys

spalva: juoda+raudona / juoda+raudona

Pakuotės Turinys:

1 x kėlimo bazės

1 x C8 flip-chip valdyba

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Smartlaikrodis.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Smartlaikrodis.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų