YESTARY "PASIDARYK pats" Molio Mielas Ob11 Lėlės Galvą, Originalus, Su Veido Makiažas 3D Obuolio Jokių Reikmenų, Drabužių, Perukų BJD Doll Obitsu 11 Dovanos

Sandėlyje
€682.93 €375.61

Kategorijos: Lėlės Ir Jų Priedai
Prekės kodas: # s439141

【Pirkimo Pažymi,】

Lėlės yra pritaikytas produktas, ir jis yra negrąžinamas ir ne, keičiamų po pavedimą

1. Apie grąžinimo ir užsisakyti modifikaciją:

Lėlės yra rankų darbo.Po pateikdami užsakymą, jūs galite pakeisti užsakymą arba grąžinti pinigus per 2 dienas.Visa grąžinamoji išmoka nebus priimtas po 5 dienų.Jei grąžinamosios išmokos viršija nustatytą laiką, 30% visos užsakymo sumos bus išskaičiuotos, kaip kad veikia mokestis.Prašome užsakymą kruopščiai.

2. Apie statybos laikotarpis:

Kad plika lėlės/dervos reikmenys be makiažo, ir statybos laikotarpis yra 3-4 mėnesius.

Užsisakyti pilnas komplektas lėlės, statybos periodas yra 4-6 mėnesius.

Užsisakyti plika lėlės/priedai makiažas, statybos periodas yra 4-6 mėnesius.

3. Apie pristatymą:

Nes gamybos laikotarpį lėlės yra ilgas, prašome pratęsti atitinkamo pristatymo laikas nuo užsakymo.

4. Apie lėlė:

Nes lėlės yra tik rankų darbo, įsigytų lėlės gali turėti šiek tiek veido asimetrija, nedidelių dėmių arba individualūs skirtumai.Tai yra normalus reiškinys, ir yra taikoma ne po pardavimo.Prašome atidžiai apsvarstyti prieš perkant

【Tik Galvos Sąrašą】

1 x Lėlės galvą makiažas

Priedai, pvz., perukai, įstaigų, drabužių ir kt.nėra įtrauktos

【Lėlės Kūno Makiažas】

1 x Lėlės Kūno, Veido Makiažas

*Priedai, pavyzdžiui, drabužiai dėl lėlės nėra įtrauktos

【Priežiūros Priemonės】

1. Prašome užtikrinti, kad vietos, kur lėlės yra sausas ir švarus.Jei jums reikia laikyti lėlės, spinta, prašome įsitikinkite, kad įdėti drėgmei atsparus agentas arba bambuko medžio anglies maišelį spinta.

2. Prašome bandyti ne tegul lėlės paliesti vandens.Jei jūs turite paliesti vandens, nes fotografavimo poreikius, prašome įsitikinkite, kad sausas lėlės kruopščiai prieš saugant, kad būtų išvengta S-kablys ir magnetas kūno viduje nuo rūdžių dėl drėgmės.

3. Perkant visus lėlės prigludę drabužiai (pavyzdžiui, kojinės, apatinis trikotažas, apatiniai marškiniai ir kt.), prašome pabandyti pasirinkti šviesios spalvos drabužius, kad būtų išvengta spalvų išblukimo ir užterštumo lėlės.

4. Prieš jums įdėti lėlės į maišelį, prašome įdėti į kaukę, jūsų lėlės turi užkirsti kelią savo makiažas nuo pažeista dėl trinties su konteinerio.

5. Prašome naudoti savo lėlės, atsargiai, ir vengti sąlyčio su aštriais daiktais, kurie gali sukelti įbrėžimų ir žalos paviršiuje lėlės.

6. Jei yra dėmių ant lėlės, prisiminti rub jį su savo rankas, ir naudoti valytuvų švelniai nuvalykite dėmes.Nenaudokite Tsa Tsa Kling pašalinti makiažas, nes detales lėlės bus susidėvėjęs, kai naudojama per daug.

7. Prašome neleiskite lėlės priartėti prie aukštos temperatūros objektų ar aukštos temperatūros aplinkoje.

【Transporto】

1. Mes siūlome visame pasaulyje, nemokamas pristatymas pagal Smartlaikrodis.lt Standartinis Pristatymas/Pardavėjo Pristatymas Metodas, vidutinis pristatymo laikas yra nuo 15~30 dienų, Rusija, Brazilija bus 25~45 dienų.Jeigu piko valandą ar nacionalinės nedelsiant, bus ilgiau kaip 60 dienų, prašome maloniai suprasti.

2. Jei norite greičiau pristatymo, mes primygtinai rekomenduojame jums pasirinkti Tarptautinės Express įskaitant EMS/DHL/UPS, bet, laivybos mokestis bus imamas mokestis.

3. Jei jums ne gauti prekes per 50 dienų ( 10% kursas Rusija ir Brazilija), Prašome susisiekti su mumis klausia kartą pratęsti, neatidarykite ginčų dėl šios priežasties, nes pristatymas yra visiškai iš pardavėjų kontrolės, ji turėtų būti paštuose muito, nei ginčų nesiruošia padėti jums gauti prekes greičiau.

4. Transportas yra didelis galvos skausmas tiek pirkėjas & pardavėjas, tarpusavio supratimas yra labai reikalingos.

【Klientų Aptarnavimo】

1. Atleisk, mes cant išlaikyti 24 valandos internete paslaugų, nes laiko tarpas, jei turite kokių nors klausimų, kad tyrimo, gaminio dydis, spalva, vežimo sekimo ir pan.prašome palikite mums žinutę, mes pasistengsime atsakyti į 24h.

2. Jei turite kokybės problema prekes, prašome susisiekti su mumis artimiausiu metu.Mes stengiamės išspręsti jūsų problemą.Prašome dont palikti neigiamą atsiliepimą, prieš jums davė mums šią galimybę.

3. Klientų Pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis rūpestis, jūsų parama yra mūsų didžiausias paskatinimas.

【Grįžti & Grąžinti】

1. Lėšos bus priimti & atleiskite, kai grįžo produktas yra gerai gavo.

2. Jei produktas buvo nepakeliamas defektų, įskaitant purvinas vietoje, kenkia, prašome fotografuoti jį, patvirtinimo, mes grąžinsime jums, pagal.

【Atsiliepimus】

1.Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome palikti mums ★★★★★ teigiamų atsiliepimų.

2.Jei turite bet kokių klausimų dėl jūsų operacijos, prašome susisiekti su mumis beforeleaving atsiliepimus ar taikyti ginčo.

❤❤❤Ačiū ❤❤❤

Specifikacijos Aprašymai
Modelio Numeris: OB11 Lėlės
Mfg Serijos Numeris: Ribota Kolekcija
Kilmės: Žemyninė Kinija
Temos: Filmų ir TV
Forma: 1/12
Sąlyga: Išankstinio pardavimo
Medžiaga: Keramikos
Prekės Pavadinimas: YESTARY
Lytis: Merginos
Savybės: Modelis, Mini
Matmenys: ob11
Tipas: MADOS LĖLĖS
Įspėjimas: bjd doll
Baterija: Nėra
Rekomenduojame Amžius: 12+y, 18+, 14+y
BJD/SD Požymis: lėlė
CN: Kinija
Elemento Tipas: Lėlės

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų