TM 5VNT Kalvio Žnyplės Įrankių Rinkinys, Skirtas Peilis Priėmimo, Priekalas, Kalvė Rinkinys Priekalo Vizuoti Forge

Sandėlyje
€691.84 €103.77

Kalvio Žnyplės Įrankių Rinkinys, Skirtas Peilis Priėmimo, Priekalas, Kalvė Rinkinys 5VNT Apima Plokščios Žnyplės & Square Žandikaulio Žnyplės & Varžtų sukimo Žnyplės & Blade Žnyplės & Wolf Žandikaulio žnyplės

Aprašymai:

Medžiaga: plienas

Pakuotės Svoris: 4.1 kg

Dydis: 43*10*9cm

Komplektą Sudaro:

1*Vilkas Žandikaulio žnyplės

1*Peilis Žnyplės

1*Plokščios Žnyplės

1*Kvadratinių Žandikaulio Žnyplės

1*Varžtų Sukimo Žnyplės

【Profesionalios kokybės Plieno Apkabas】Šių kalvio žnyplės yra kalti su sunkiųjų plieno ir baigė su sėmenų aliejus apsaugo nuo rūdžių ir korozijos.Jie gali visiškai išreikšti ir tiekimo išskirtinių vizuoti įspūdingos jėgų-darbo gabalas per sunkus kūjis bufftes.

【Plokščios Žnyplės & Square Žandikaulio Žnyplės】Plokščios Replės 3/16 colių plokščias akcijų.Žandikaulių, replės turi didelę ir lygaus paviršiaus, kad nebraižo ruošinį.Aikštėje Žandikaulio Replės 1/2 colių kvadratinių akcijų.

【Varžtų sukimo Žnyplės】Už 1/2 colių Turas akcijų.Sukurta su gilia V Grove siekiant užtikrinti, kad jūsų buttstock lieka aklavietėje, o kad galėtų atlaikyti sunkiųjų kala.

【Ašmenys Žnyplės】vienodo akcijų dydžiai nuo 1/8" 3 / 8 "storio ir iki 1 3/4" pločio.Sukurta turėti daugumos akcijų dydžių, pagal peiliu padaryti.

【Vilkas Žandikaulio žnyplės】skirtas turintiems įvairių akcijų dydžiai, įskaitant Butas, Kvadratinis ir Apvalus akcijų.Siūlo aukščiausios rankena.

"Mes siekiama suteikti geriausią aptarnavimą mūsų klientams,

Jei turite kokių nors problemų, apie jūsų užsakymą, prašome nedvejodami kreipkitės į mus."

Specifikacijos Aprašymai
Prekės Pavadinimas: TENG MYLIOS
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų