6 Vnt./Set 7Cm Mediniai Karys "Spragtukas" Lėlės "Spragtukas" Kalėdų Eglutė Pakabukas Šeimos Kalėdų Eglutės papuošalus

Sandėlyje
€10.54 €7.90

Kategorijos: Lėlės Ir Jų Priedai
Prekės kodas: # s451762

6 Vnt./Set 7cm Mediniai Karys "Spragtukas" Lėlės "Spragtukas" Kalėdų Eglutė Pakabukas Šeimos Kalėdų Eglutės papuošalus Puiki Apdaila: Mūsų mielas riešutų spaustukai yra puikus medžio dekoracijos pridėti atostogų laimę į jūsų namus."Spragtukas" lėlės papildys bet papuošalai Kalėdų tema.

Dvasia Kalėdų: Mes skirti labai pilgrim kareivis ir leiskite jiems gyventi.tai yra geras priminimas istorija "Spragtukas", todėl Kalėdinė dvasia į savo namus.

Mediniai Medžiaga: Pagaminti iš medinio medžiagos, su ranka-dažytos spalvos ir retro dizaino, riešuto lėlių prideda daug mūsų švenčių dekoravimas ir yra labai populiarus tarp vaikų.

Daugiafunkcinis panaudojimas: skrybėlę turi virvę, gali būti naudojamas kaip papuošalas ant mokyklos maišelį, Kalėdų papuošalai ir Kalėdų eglučių papuošalai, ir taip pat gali būti naudojamas kaip Kalėdų ar gimtadienio dovana vaikams, draugams, šeimos nariams, ir mėgėjams.

Platus naudojimas: riešuto lėlių gali būti naudojamas ant stalų, lentynų, stalviršiai, ir kt.

dydis:Aukštis 7CM

Medžiaga:Medinis

spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuotės Turinys:

6 * Kalėdų Spragtukas " Kabantys Papuošalai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Specifikacijos Aprašymai
Rekomenduojame Amžius: Motinystės
Medžiaga: Medžiaga
Kilmės: Žemyninė Kinija

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų