Bamblys Nekilnojamojo Ieškote Kūdikių Lėlės Kūdikiams Visą Silikono Kūno Vandeniui Tikroviškos Lėlės " Baby Lėlės 3 Metų Mergaitėms

Sandėlyje
€583.70 €291.85

Kategorijos: Lėlės Ir Jų Priedai
Prekės kodas: # s453783

Aprašymas:

Mažylis yra labai gyvas ir subtilus, rankų šaknis blakstienos ir švelni ranka-dažytos informacijos suteikti jai ryškių bruožų, todėl šis tikroviškos lėlės net daugiau nenugalimas.Bamblys Lėlės yra pagamintos iš aukštos kokybės silikono, patvarus, atsparus vandeniui, minkštas liesti, tiesiog turi tam tikrą tvirtumo ir elastingumo, kai paspaudimų, galite išsimaudyti vandens, ir jūs galite išsimaudyti su savo vaiku.

Specifikacija:

Pavadinimas: kūdikių lėlės

Medžiaga: Silikonas

Dydis: apie 55cm/21.65 į

Pakavimo sąrašas:

1*baby doll

Pastaba:

1.Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

2.Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Nenugalimas Žavesio】Iš jos rankų-dažytos realus plaukų half-moon shape dėl savo nagus, jums tikrai bus nustebinti tuo, kiekvieną detalę.Subtilus vertus-įsišakniję blakstienas ir švelni ranka-dažytos informacijos suteikti jai ryškių bruožų, todėl šis tikroviškos lėlės net daugiau nenugalimas.

2.【Aiškus ir Ryškus】Kūdikis yra žavinga didelis, akys yra pagaminti iš aukštos kokybės akrilo, kaip nekilnojamojo kūdikio akis, švarus ir šviesus, labai realus.Akys negali būti blinked ir uždaryti.Plaukai yra ranka-įsišakniję pluoštinių plaukų.Plaukai gali būti bet kokios formos.

3.【Minkštas ir atsparus Vandeniui】Bamblys Lėlės yra pagamintos iš aukštos kokybės silikono, patvarus, atsparus vandeniui ir minkšta.Kaip ilgai, kaip ji turi tam tikrą tvirtumo ir elastingumo, kai paspaudus, lėlė gali sėdėti žemyn lengvai.

4.【Padidinti Savo Vaizduotę】kūdikių lėlės yra apie 22 cm, puikiai tinka vaikams glostyti ir accompany.By žaisdami su lėlėmis, jūsų kūdikio vaizduotę ir kūrybiškumą, bus padidintos.

5.【Švietimo Dovana】Bamblys Lėlės padėti sukurti pasaulį, smagu, vaizduotę ir kūrybiškumą visiems vaikams.ir lydi juos savo laisvalaikį.Tai yra švietimo dovana vaikams ir draugams.

Specifikacijos Aprašymai
Kilmės: Žemyninė Kinija
Medžiaga: Guma
Rekomenduojame Amžius: 12+y

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų