3 1. Mokyklos Krepšiai Mergaičių Kuprinės Vaikams Kuprinės Mokyklai Paauglių Mergaičių China Tower Kawaii Kuprinė su Pietų Krepšys

Sandėlyje
€376.84

Kategorijos: Bagažo & Krepšiai
Prekės kodas: # s458096

Dydis:40x19x29cm

Stilius : Vaikų mokyklos kuprinė set - 1x kuprinė, 1xlunch maišelį, 1x pieštukas krepšys

[Vaikai Mokykloje Krepšiai Mergaitėms]: Mokykliniai krepšiai yra labai tinkamas amžiaus mergaitėms 6-18 eiti į mokyklą, lauko sporto ar kelionės.Šio projekto kuprinę, yra labai naujas ir didesnis nei įprasta schoolbags.Tai yra stilius, kad vaikams patinka.

[Black Vienaragis Backpac 3-in-1】 Merginos Kuprinė: (Aukštis: 16.5' * Ilgis: 11.8'* Plotis: 5.9') Pietūs tote krepšys: (aukštis: 9.5'* ilgis:8.2'* plotis: 3.9')Pieštuko atveju: (ilgis: 98.6'* plotis:2.7'*aukštis: 1.9')

[Didelės talpos mergaičių kuprinę]: Vaikų vienaragis skaidrus kuprinė apima 1 didelis mokyklos maišą, 1 priekinis užtrauktukas kišenėje; 1 didelis kišenėje laikymo krepšys; 1 pietūs krepšys; 1 pieštukų krepšys; Šis rinkinys mokyklos krepšiai yra pakankamai vietos laikyti visas prekes moksleiviams.Tokių kaip pieštukai, nešiojamųjų kompiuterių, mobiliųjų telefonų, knygų ir vandens butelius.

[Techninio Projektavimo Procesą Mergaičių Kuprinę]: pagalvėlės Pečių ir nugaros plokštė ir reguliuojamas petnešėlėmis gali sumažinti slėgio, niekada padengti prakaito, visiškai tinka kreivio stuburo, ir išlaikyti tinkamą skirtumas su vaiko nugaros, kurios padeda sumažinti vidaus spaudimą pečių ir išsklaidyti jį laiku.Kvėpuoti patogiai.

[Mergaitės kuprinę projektavimo procesą]: Ji naudoja įvairius panašius mokslinius principus, yra grafinis, kad vaikams patinka, todėl ji gali suteikti daugiau malonumo vaikams, ir dviejų krypčių užtrauktukas ir spalvinga užtrauktukų.

Specifikacijos Aprašymai
Elemento Ilgio: 29cm
Prekės Svoris: 0.7kg
Kilmės Vieta: Kinija (Žemyninė)
Uždaryti Tipas: užtrauktukas
Tipas: kuprinė
Elemento Plotis: 19cm
CN: Fujian
Maišelio dydis: 40x19x29cm
Elemento Aukštis: 40cm
Vidinis: Poliesterio Pluoštas
Modelio Numeris: BD19218-A
Elemento Tipas: Mokyklos Krepšiai
Stilius: Mielas Animacinių Filmų
Taikoma mokyklinio amžiaus: Pradinės Mokyklos
Pagrindinė Medžiaga: Drobė
Kilmės: Žemyninė Kinija
Medžiagos Sudėtis: Drobė
Drop Laivyba: Parama
Lytis: Merginos
metai ir Sezonas sąrašą: Vasaros 2021

Naujausi Atsiliepimai

Jums taip pat patiktų