Citycoco Suaugusiųjų Elektriniai 3 Ratų Paspirtukas Max Apkrova 250KG 18Inch Riebalų Padangų Elektrinio Motociklo Maksimalus Greitis 35KM/H 1500W Galingas Variklis

Sandėlyje
€29 494.77 €14 452.44

Žymos: rato motoroleris

Kategorijos: Dviračių sportas
Prekės kodas: # s47079

eHoodax EB05M4 didžiausias greitis 35KM/H, įkrovimo įvairių 35-50 kilometrų; a 1500W variklio 60V20AH ličio baterija, didelis 18-colių riebalų padangų, bei maksimali apkrova 250KG.Hidrauliniai diskiniai stabdžiai, CE ES sertifikavimo.

Draugai iš ES šalių pasirinkti, kad laivas iš Kinijos, tiesą sakant, mes išsiųsti iš Lenkijos.Kroviniai iš sandėlių Lenkijoje gali būti greitai vežamos į ES šalis, prašome kreiptis į klientų naujausią lenkijos akcijų prieš pateikiant užsakymą.Klientų CH,UK, JP, KR reikia mokėti mokesčius.

variklis:1500W max greitis:30-45 km/h baterija:60v20ah Įkrovimo rida:35-50km padangų:18inch įkrovimo laikas:6-8H max keliamoji:250kg

Q: Yra, kad gali važiuoti į Lietingą dieną?

A: Taip, mūsų elektros motoroleriai gali būti varoma ant šlapio ir lietingą dienų, tačiau mes nerekomenduojame panardinant juos į vandenį ilgą laiką.

1. [1500w Aliuminio ir triračių motorinių] 1500w Aliuminio ir triračių motorinių elektros trijų raundų motorolerių, kurių maksimalus greitis 30-45 km / h didesnis 60V20ah baterija gali pateikti didžiausias kelionių diapazonas-iki 35-50 km, o įkrovimo laikas 8 val.

2. [Ultra-wide visureigių padangos] 18 colių riebalų padangos turi didelį sukibimą ant purvo kelius, važiuoti sklandžiai ir lengvai prisitaikyti prie įvairių vietovių.Ir tai lengva lipti bet nuolydžio, su kuriomis galite susidurti.

3. [Smūgio Absorbcijos] priekinio tolimojo hidraulinis amortizatorius ir galiniai high-end pavasario amortizatorius užtikrina patogią vairavimo patirtį ir prisitaikyti prie sudėtingų eismo sąlygų.

4. [High-brightness priekinis žibintas ir " high-definition dial ekranas] LED žibintų priima plataus kampo apšvietimo projektavimu ir apšvietimo diapazonas yra platesnis ir ilgesnis.Aukštos raiškos rinkimo ekraną galite reguliuoti greitį, patikrinkite likusį galios, važiavimo atstumą ir kitus parametrus.

Priekiniai hidrauliniai slopinimo, galinis pavasario slopinimas

Elektros trys motociklą priima hidrauliniai ir pavasarį smūgio absorbcija, veikia sklandžiai, nebijo smūgių, suteikia patogią vairavimo patirtį, ir prisitaiko prie sudėtingų eismo sąlygų.

hidrauliniai diskiniai stabdžiai

Dizaino priekiniai ir galiniai diskiniai stabdžiai prisideda prie efektyvaus stabdymo ir greitą atsaką elektrinio motociklo.Stabdymo proceso metu gali būti padaryta su mažiau jėgos, teikti greičiau ir saugiau stabdymo poveikį.

Galingas 1500 W aliuminio ir triračių motorinių

Greitųjų 1500W aliuminio ir triračių motorinių, stiprus laipiojimo galia.Maksimalus greitis elektrinis triratis gali pasiekti 30-45KM/H. 60V20AH ličio baterija, krovimas rida yra 35-50KM.Motociklas yra 2 baterijos skyrių, jūs galite nusipirkti papildomų baterijų padidinti rida.

18 Colių riebalų Padangų

18 Colių kelių riebalų padangos.Paspirtukas turi gerą sukibimą ant plokščio keliuose, todėl tekinimo ir pagreitis patogiau.Jokio triukšmo, patogus vairuoti.

CP3.0 elektrinis triratis motorcyclemotor:1500W max greitis:30-45 km/h baterija:60v20ah Įkrovimo rida:35-50km padangų:18inch įkrovimo laikas:6-8H max keliamoji:250kg

05WQ elektrinis triratis motorcyclemotor:1500W max greitis:30-45 km/h baterija:60v20ah Įkrovimo rida:35-50km padangų:18inch įkrovimo laikas:6-8H max keliamoji:250kg

Mes gamykloje, kuri gamina ir projektuoja elektros motoroleriai beveik 10 metų.Turime pirmos klasės po pardavimo komandos

Jei jūsų motoroleris nori atnaujinti ar pakeisti dalių, mes siūlome visas šias dalis pirkti.Mes turime specialią po pardavimo komandos pirmos klasės techninės priežiūros inžinieriai, kurie gali padėti jums išspręsti po pardavimo, problemų.

Mes fabrike, skirtingų partijų motoroleriai bus šiek tiek kitoks.Dalis koregavimo priklauso nuo naujausių žaliavų tiekėjų ir klientų atsiliepimais.Mes gerai sugeria ir klausytis kitų žmonių pasiūlymus.Jei turite geresnių pasiūlymų, kviečiame padiskutuoti su mumis.

Sulankstomas Smart Elektrinis Motoroleris

Klientų klausimai ir atsakymai

1: 24 valandų klientų aptarnavimo, jei kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis.Visų dalių, jei kokių nors problemų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes stengiamės pirmą kartą padėti jums

2: Jei jūs patenkinti mūsų produktus, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių, jei nėra įvykdytos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes stengiamės suteikti jums geriausias sprendimas.Bet neigiamų atsiliepimų, be jokios įtakos gerų rezultatų tikimės, kad pirkėjas suprasti.Jokių patarimų ar pastabų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, stūmimo mums tobulinti.

Ačiū už visus palaiko.

PS: tai yra duomenys, gauti pagal mūsų įmonės.Greičio ir ištvermės, daro įtaką vartotojo svoris, transporto priemonės greičio, kelio sąlygų, temperatūros, ir nesvarbu, ar tai į kalną.Dėl įtakos įvairių veiksnių, tai yra neįmanoma tiksliai išmatuoti aptarnavimo paslaugos.Pagrindinės įstaigos, motoroleris, suteikia vienų metų garantinio aptarnavimo, bei baterijos ir variklis, reguliatorius, įkroviklis, akceleratoriaus metrų ir įvairūs jungikliai suteikia pusės metų garantinis aptarnavimas.Nereikia derinti motoroleris akceleratoriaus skaitiklio parametrai be leidimo, kitaip aptarnavimo paslaugos bus nutrauktos.

Specifikacijos Aprašymai
Taikoma Žmonių: Unisex
Įkrovimo laikas: 6-8h
nuosavybės 11: Neįgaliesiems Motoroleris
Kategorijos: Trijų ratų Paspirtukas
nuosavybės 7: Elektrinis motoroleris suaugusiųjų
Savybės: 3 ratų paspirtukas
Variklis: 1500w
nuosavybės 13: Suaugusiųjų Elektrinis Motociklas
nuosavybės 15: elektrinis dviratis
Diapazonas Už Mokestį: 40-60km
Sertifikavimo: CE
Prekės Pavadinimas: eHoodax
Naudoti minios: Suaugusiųjų Elektrinis Motoroleris
nuosavybės 4: Elektros Smūgis Motoroleris
nuosavybės 14: Elektrinė Riedlentė
Maksimalus Greitis: 35-40KM/H
Modelio Numeris: APKLAUSA 05M4
Spalva: pritaikoma
max lipti: 225 laipsnių
turtas 2: suaugusiųjų citycoco e motoroleris
turtas 6: Ateityje elektrinis motoroleris
Kilmės: Žemyninė Kinija
citycoco: elektros trys motociklą
Padangos: 18 colių
turtas 3: elektrinis motociklas
nuosavybės 8: Galingas elektrinis motoroleris
turtas 10: Mobilumo Motoroleris
nuosavybės 12: ehoodax motoroleris
Įtampa: 60v
Galia: 1500w
Pavadinimas: APKLAUSA 05M4 Motoroleris
nuosavybės 9: elektrinis dviratis
Sulankstomas: No
turtas 5: Variklio ateityje motoroleris
max Intervalas: 35-50km,
Max Apkrova: 250kg
Baterija: 1x20AH 60v
turtas 1: elektrinis dviratis

Naujausi Atsiliepimai

Anon

2023-04-12

Mažos talpos

Anon

2023-09-06

Ten buvo keletas problemų su užsakymu. Vėlai ir sugadinti. Tačiau, siuntėjas padarė teisės dalykas ir kompensuojami man mano laiko ir problemų. Norėčiau rekomenduoti.

Jums taip pat patiktų